Članek
Blaž Vrhovec o utripu vijol'čne slačilnice pred gostovanjem v Kranju (nedelja, 16:00)
TAKOJ POPRAVITI VTIS
Foto: Grega Wernig
Novo vijol’čno poglavje. Začenja se druga četrtina prvenstva, za nas z dvobojem proti Triglavu, ki je v prvem krogu presenetil v Ljudskem vrtu.

“Takrat smo naredili veliko menjav, nekateri igralci so se vračali po poškodbah in zdaj bo povsem drugačna tekma. Dobro smo se pripravili, da nalogo izpeljemo, kot smo načrtovali. Cilj so nove 3 točke,” v napovedniku kroga št. 10 Blaž Vrhovec in po tem, ko je bil ritem treh zaporednih ligaških zmag prekinjen s pokalnim porazom v Kopru.

“Žal se zgodi tudi takšna tekma. Analizo smo naredili, našli vzroke. Opozarjali smo, da se skušamo izogniti prekrškom pred kazenskim prostorom, saj smo se zavedali, da nam Dare Vršič lahko povzroči iz prekinitev. Njegova prosta strela sta bila mojstrsko izvedena in to je na koncu tudi odločilo tekmo.”

Med serijo tekem, ki si sledijo v septembrskem programu, so zdaj najpomembnejši hitri in dobri odzivi.
“Nikomur ni vseeno, po vmesnem slabšem rezultatu želimo takoj popraviti vtis. Kdor igra, se trudi po najboljših močeh, kdor je na klopi, skuša pomagati z energijo, s podporo. V pokalnem tekmovanju se nam, žal, ni izšlo, zdaj je treba vse moči in misli usmeriti v prvenstvo. Kar doslej ni bilo v redu, bomo skušali popraviti. In verjamem, da bo podoba že v Kranju boljša. V prvenstvu smo v zadnjem obdobju na zmagovitih tirnicah in tako moramo nadaljevati.”

Triglav – Maribor. Krog št. 10, nedelja, ob 16:00.

20.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
42
Aluminij
38
Maribor
38
Celje
34
DNŠ Mura
33
Domžale
25
Triglav
20
Tabor Sežana
19
Bravo
17
Rudar
8