Članek
Finiš priprav z veliko pozitivne energije, Alexandru Cretu pred sobotnim izzivom v Ljudskem vrtu
OSTATI NA VRHU
“Imamo res dobro obdobje, upam, da se bo serija nadaljevala"
Foto: Grega Wernig
Teden po zmagi v derbiju je minil v pozitivnem ozračju, ekipa se pripravlja na nov izziv z veliko pozitivne energije.

“To je bila velika zmaga na težki tekmi. Neverjetno je, kako ti takšna zmaga vlije dodatne energije za prihodnje obdobje. Čaka nas še ena zahtevna tekma in vsi se pripravljamo, da jo zmagamo,” v napovedniku 13. prvenstvenega kroga Alexandru Cretu.

Po derbiju še en derbi, tokrat štajersko-prekmurski obračun. Dvoboji z Muro so v zadnjih letih vedno znova sopomenka za čvrste, negotove obračune. Z veliko razburjenja. In z izjemno podobo na tribunah.
“Resnično ne vem, zakaj nam povzročajo toliko težav. So čvrst nasprotnik, dobro moštvo, z dobrimi posamezniki. Toda igramo doma in s pomočjo naših navijačev moramo zmagati.”

Sobota, ob 20:15. Rivalstvo, strast, boj za vrh. Naslednje poglavje: z namenom, da ostanemo na 1. mestu in podaljšamo izjemno vijol’čno serijo.
“Imamo res dobro obdobje. Šest ligaških zmag zapored, ob tem že mesec in pol nismo izgubili v prvenstvu. To je odlično za igralce in klub, upam, da se bo serija nadaljevala. Imeli smo slabši začetek prvenstva, ampak sedaj korak za korakom, tekmo za tekmo napredujemo in smo že prvi, kar je odlično. Naslednja želja je jasna: zadržati prvo mesto na lestvici tudi v prihodnje.”
25.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
50
Celje
45
Aluminij
45
Maribor
43
DNŠ Mura
38
Tabor Sežana
29
Bravo
28
Triglav
27
Domžale
26
Rudar
10