Članek
Aleks Pihler v pogledu z igrišča na neprijetni poraz v Sežani
ZDAJ POTREBUJEMO PRAVI ODZIV
Foto: Grega Wernig
Otvoritev novega tekmovalnega poglavja z neprijetnim porazom. Vmes smo s serijo neporaženosti prišli do šestih zmag in enega neodločenega rezultata, po koncu reprezentančnega premora pa prvi prvenstveni (in skupaj tretji) poraz po 17.8.

“Nismo bili pravi, to je jasno. Od svojega dela odgovornosti ne bežimo, to ni bila podoba Maribora, ki bi jo morali prikazati. Čeprav smo igrali res slabo, bi pred koncem 1. polčasa lahko naredili preobrat. Tistega trenutka, ko bi lahko povedli, nismo izkoristili in tekma je potem šla povsem v drugo smer,” Aleks Pihler v pogledu z igrišča na dvoboj v Sežani.

“Prišli smo v Sežano po dobri seriji, imeli smo le en skupni cilj, kako jo nadaljevati in podaljševati. Toda zgodilo se je prav vse v nasprotju od tega, kar smo predvidevali. Nič nam ni uspevalo in treba bo čim prej pozabiti to neprijetno izkušnjo.”

Zdaj v nadaljevanje programa z dvojnim ciljem, s takojšnjim izboljšanjem vtisa na domačem igrišču. V soboto nazaj v Ljudski vrt, v krogu št. 15 dvoboj s Celjem. Z začetkom ob 16:55.
“To so trenutki, ko potrebujemo ustrezen odziv. Najprej s pogovorom, analizo zadev, ki smo jih slabo opravili. Potem pa z usmeritvijo k nadaljnjemu delu, da bo podoba že na naslednji tekmi boljša. Bo in mora biti. Čaka nas zahtevna preizkušnja, toda treba bo začeti novo serijo in naredili bomo vse, da jo tudi bomo.”
25.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
50
Celje
45
Aluminij
45
Maribor
43
DNŠ Mura
38
Tabor Sežana
29
Bravo
28
Triglav
27
Domžale
26
Rudar
10