Članek
Aktivnosti v Ljudskem vrtu brez reprezentantov in poškodovanih, vendar s polno paro
Z VOLJO IN NASMEHOM
Foto: Grega Wernig
Dvotedenski premor, teden št. 1. Prepričljiva zmaga s številnimi atraktivnimi potezami proti Domžalam je prinesla nove pomembne 3 točke in tudi dodaten pozitiven utrip za delovne dneve mini pripravljalnega cikla.

»Treningi potekajo brez štirih reprezentantov, Milec, Hotić, Pirić in Mulahusejnović so odsotni. Cretu ne trenira zaradi bolečin v hrbtu, Handanović čuti bolečine v kolenu. Po posebnem programu še vadita Klinar in Kolmanič, ostali pa v tem 'čudovitem' vremenu, ki nas spremlja zadnje dni, s polno paro delajo naprej,« je trenerjevo poročilo o aktivnem premoru v Ljudskem vrtu.

Povsem brez zapletov ne gre, bodo pa tisti, ki lahko trenirajo s polno obremenitvijo, dobro izkoristili to vmesno obdobje.
»Po zaporednih aktivnostih je predviden kratek počitek ob koncu tedna in od ponedeljka se nato usmerjamo k naslednji fazi. Da ne bomo le trenirali, smo se prihodnji torek dogovorili za pripravljalno tekmo proti amaterjem Sturma, vodilni ekipi avstrijskega tretjeligaškega prvenstva. To bo koristna preizkušnja za ohranjanje tekmovalnega ritma, vse pa bo usmerjeno k temu, da se maksimalno pripravimo za preostale tekme v jesenskem finišu prvenstva. Pomembno je, da tudi v prihodnje vse obveznosti izpolnjujemo z voljo in nasmehom. Ob poudarku na skupnem uživanju v delu, veliki zagnanosti," Darko Milanič o vijol'čnem načrtu pred vstopom v zaključno fazo tekmovalnega leta 2019.
31.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
62
Celje
58
Maribor
58
Aluminij
51
DNŠ Mura
47
Bravo
41
Domžale
36
Tabor Sežana
34
Triglav
31
Rudar
10