Članek
12.12. Na rojstni dan kluba tudi z novim koledarjem.
MARIBOR, METROPOLA
Eden tistih, ki smo jih čakali s posebnim zanimanjem... Koledar NK Maribor 2020. Znova v posebni obliki, z dodelanimi motivi. S sloganom: Maribor, metropola. Ker mi skupaj eno smo. Ker še naprej povezujemo klub in mesto.

Najbolj iskani artikli v decembru tokrat z upodobitvijo igralcev na način, kakršnega ne vidimo prav pogosto. In na dvanajstih lokacijah na različnih koncih mesta.

Ideja za letošnje darilo in za celoletni spomin v obeh klubskih trgovinah: Vijol’čna Bajta Mercator center Tabor II in Vijol’čna Bajta Tyrševa. Prav tako v spletni prodaji na nkmaribor.com in na stojnicah na Trgu Leona Štuklja ter v Europarku.

Cena koledarja je 9,99 EUR, za kupce sezonskih vstopnic pa 6,99, s pripadajočim 30-odstotnim popustom ob predložitvi sezonske vstopnice. Ker so količine omejene, se splača pohiteti.

Posebna zahvala: Vsi, ki smo jih zaprosili za pomoč pri nastajanju koledarja, so nam omogočili delo na njihovi lokaciji in pomagali pri uresničitvi projekta. Takoj. Brez pomislekov. SNG Maribor, Pokrajinski muzej Maribor, Univerzitetna knjižnica Maribor, Gasilska brigada Maribor, trgovina XYZ, hvala! Tudi tako se je izkazalo, da MI SKUPAJ ENO SMO!
20.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
42
Aluminij
38
Maribor
38
Celje
34
DNŠ Mura
33
Domžale
25
Triglav
20
Tabor Sežana
19
Bravo
17
Rudar
8