Članek
Tradicionalno prednovoletno druženje s poročevalci iz Ljudskega vrta na parketu in za mizo
MOTIVACIJA ZA PRIHODNOST
Foto: Drago Wernig
Zimska klasika tokrat nekoliko drugače. Zaključek tekmovalne sezone s tradicionalno tekmo na parketu med vijol’čno selekcijo, sestavljeno iz strokovnega štaba članskega moštva, nogometne šole in klubske administracije ter medijsko selekcijo prvič v zadnjih letih po željah sedme oz. prve sile.

Ker je lepe navade treba ohranjati in je obstajal utemeljen sum, da bi se poročevalci iz Ljudskega vrta po seriji porazov nehali udeleževati prednovoletnih druženj, je tekma tokrat bila bolj motivacijsko naravnana za prihodnost. Poškodbe in številne odsotnosti predvidenih kandidatov so privedle do rotacij v našem moštvu, kar so predstavniki medijev ob taktiki cilj opravičuje sredstvo spretno izkoristili. Osredotočili so se na branjenje in ob fanatični bojevitosti iz protinapadov dosegli namen. Zmagali so s 7:3.

2x25 minut v dvorani Lukna sta avtoritativno vodila sodnika z dragocenimi izkušnjami iz futsala, Admir Zahović in Dejan Veselič. Zmagovalcem smo ob zahvali za zgledno sodelovanje med letom omogočili nov mejnik in jih na “tretjem polčasu” že povabili na naslednje soočenje. Ko se bodo karte premešale na novo....

Za vijol’čno selekcijo so igrali: Merc, Gajser, Harc, Bogatinov, Žurman, Širec, Kek ml., Vulović, Tomić, Pungerčar, G. Wernig, Latin.

Medijsko selekcijo so zastopali: Toplak, T. Vidrih, Šparavec, Dajčman, Dominko, Kos, Petelinšek, Cirman, Tihec, Burazer, Vöröš, Kovačič, Pepevnik, Dragar, s klopi jo je vodil Jaša Lorenčič.

Strelci: Gajser, Harc in Kek; Tihec 3x, Cirman 2x, Kos in Vöröš.
20.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
42
Aluminij
38
Maribor
38
Celje
34
DNŠ Mura
33
Domžale
25
Triglav
20
Tabor Sežana
19
Bravo
17
Rudar
8