Članek
V soboto druga pripravljalna preizkušnja v turški bazi: Maribor – Vojvodina, z začetkom ob 17:00
NAREDITI KORAK NAPREJ
Foto: Grega Wernig
Po dveh treningih v četrtek in prav tako dvojnem programu v petek bo v Beleku v soboto na sporedu preizkušnja št. 2. Naslednji nasprotniki bodo nogometaši Vojvodine, ki so jesenski del srbskega prvenstva končali na 3. mestu. Dvoboj se bo začel ob 17. uri (19:00 po turškem času).

Na prvi tekmi proti Lechu je že bila razporeditev minut drugačna, podoben načrt je predviden tudi tokrat. Moštvo je dobro izkoristilo vmesno fazo vadbe, z utrjevanjem taktičnih zamisli in moštvenega pristopa. Nove korake naprej pri okrevanju so naredili Handanović, Mihelič in Kotnik. V tekmovalni ritem se vrača Bajde, ki je izpustil tukajšnjo premiero s Poljaki. Ob visoki intenzivnosti dela v preteklih dneh je prisotnih nekaj težav z lažjimi poškodbami, tako da bo seznam kandidatov za nastop potrjen po sobotnem dopoldanskem treningu.

Dogajanje v turški pripravljalni bazi boste lahko znova spremljali na nkmaribor.com in vseh uradnih klubskih omrežjih: z našo produkcijo bomo poskrbeli za neposredni spletni prenos. Začetek prenosa ob 16:55.
21.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
43
Maribor
39
Aluminij
38
Celje
37
DNŠ Mura
36
Domžale
25
Triglav
23
Bravo
20
Tabor Sežana
19
Rudar
8