Članek
Andrej Kotnik o vrnitvi na najlepši način
POT JE SAMO ENA: S TRDIM DELOM NAPREJ
Foto: Grega Wernig
En teden, dve tekmi. Ob želenem rezultatskem scenariju pa še dodatna zgodba drugega testa v Beleku: Andrej Kotnik in vrnitev na najlepši način.

“V teh desetih dneh, ko sem bil poškodovan, sem trdo treniral, sledil vsem navodilom, da se vrnem čim prej in še boljši. Res sem že komaj čakal, da bom spet na igrišču. Upam in verjamem, da sem zdaj na dobri poti,” pravi avtor odločilne poteze med zanimivo končnico dvoboja z Vojvodino.

Ne moremo mimo gola. Škarjice za res atraktiven zaključek in dodaten pridih pozitivne energije.
“Po podaji Rajčevića sem videl, da je žoga ostala v zraku, se obrnil, odločil za udarec in zadel. Vesel sem vrnitve z zadetkom, najbolj pa je pomembno, da smo zmagali. Še posebej po prvi tekmi, ko rezultatsko ni bilo dobro, smo dvignili samozavest in vnesli novo energijo. Vedno je lepše, ko je dobro delo na treningih potrjeno tudi z rezultati in od zdaj velja, naj gre vse skupaj samo navzgor.”

V Beleku se je začel drugi delovni teden. Temperature so padle za nekaj stopinj, a gredo aktivnosti naprej po načrtih.
“Pot je znana, s trdim delom naprej. Vračajo se občutki ob delu z žogo, res sem nestrpno odšteval, da dobim dovoljenje, ko se lahko priključim sogralcem, ki so dobro izkoristili prejšnje dni. Tukajšnji pogoji so odlični, treba je nadaljevati v takšnem ritmu in storiti vse, da bo drugi teden v Turčiji še boljši.”
21.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
43
Maribor
39
Aluminij
38
Celje
37
DNŠ Mura
36
Domžale
25
Triglav
23
Bravo
20
Tabor Sežana
19
Rudar
8