Članek
Ob zaključku turškega dela priprav še dvoboj proti slovaškemu prvoligašu DAC Dunajska Streda
ZADNJI TEST V SOBOTO OB 16. URI
Foto: Grega Wernig
Zadnji paket treningov in zaključnih 90 minut. Pred odhodom iz Beleka je naš zadnji nasprotnik DAC Dunajska Streda, po jesenskem delu tretjeuvrščena ekipa slovaškega prvenstva. V soboto, z začetkom ob 16. uri (18:00 po turškem času).

Pogoje za vadbo smo ustrezno izkoristili, postavili temelje za nadaljevanje sezone. Na vmesnih testih pa preizkušali različne zamisli in enajsterice, tudi v odvisnosti od poškodb, ki so vplivale na sestavo moštva in opravljene aktivnosti. Rene Mihelič je v preteklih dveh tednih naredil korake naprej in se priključil moštvu, a še ne s takšno intenzivnostjo, da bi že lahko igral. Po individualnem programu še vadi tudi Jasmin Mešanović, trenutke do vračanja tekmovalnih občutkov odšteva Jasmin Handanović, ki že opravlja vratarske treninge s polno obremenitvijo.

Z zanimanjem bomo pospremili zadnji test, z neposrednim spletnim prenosom od 15:55. Edino oviro zaključka priprav pomenijo močni sunki vetra, ki so ovirali sobotni dopoldanski trening, tako da se vračamo v pripravljalni center Susesi popoldne z upanjem, da bodo razmere omogočale izvedbo tekme.
21.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
43
Maribor
39
Aluminij
38
Celje
37
DNŠ Mura
36
Domžale
25
Triglav
23
Bravo
20
Tabor Sežana
19
Rudar
8