Članek
Pogled z igrišča: Marcos Tavares o minulem vikendu in novem tednu z dvojnim programom
NADOKNADITI ZAMUJENO
Foto: Grega Wernig
Pogled z igrišča na minuli vikend. In v nov teden, ki nam prinaša novi pomembni preizkušnji.

“Razplet, ki je gledalcem najmanj všeč. Tega nismo želeli, ampak ni bila tista tekma, ko bi si očitali pomanjkanje motivacije ali slabši pristop. Imeli smo veliko želje in energije, številne priložnosti, v 1. in 2. polčasu, žoga pa nikakor ni šla v mrežo. To je druga plat nogometa, treba se je sprijazniti tudi s takšnimi situacijami,” o sobotnem remiju v Ljudskem vrtu Marcos Tavares, ki je dobil priložnost v končnici in skušal prispevati delež pri lovu na zmago.

“Poskusili smo vse, ni se izšlo. Bili smo bili visoko na obrambni polovici gostov, pritiskali, tudi tekaško dobro oddelali tekmo. Ni manjkalo truda, toda zadetka nismo dočakali. Upam, da bomo zamujeno nadoknadili že na naslednji tekmi.”

Po 23. in v pričakovanju kroga št. 24 ostaja stanje pri vrhu lestvice -1.
“Zelo nam je žal, da nismo izkoristili že prve priložnosti za skok na prvo mesto. Ampak hitro bo prišla naslednja, moramo ostati mirni in osredotočeni na naše obveznosti. To si želimo, hočemo biti prvaki in verjamem, da nam bo uspelo.”

Nov, velik izziv v sredo, z začetkom ob 17:30.
“Gremo v Celje, vemo, da nas čaka zahtevna tekma. Nasprotnik potrjuje kvaliteto, njihovi rezultati so dokaz dobrega dela. Misli smo takoj že preusmerili k naslednji tekmi in naredili bomo vse, da zmagamo.”25.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
50
Celje
45
Aluminij
45
Maribor
43
DNŠ Mura
38
Tabor Sežana
29
Bravo
28
Triglav
27
Domžale
26
Rudar
10