ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8932
1 2 3 4 5 6 7 ... 892 893 894


Vse, kar moramo vedeti o organizacijskem režimu 
Vrata stadiona odpremo ob 18.45, začetek tekme je ob 20.15. Koreografija z juga, energija z vseh strani. Pred nami je še en poseben večer v Ljudskem vrtu... Čim prej proti stadionu in na tribune.
Trenerjev napovednik evropske premiere v Ljudskem vrtu 
"Moramo biti dosledni pri izpolnjevanju nalog, zelo disciplinirani. Čaka nas zahtevna tekma, a imamo natančno razdeljene naloge in zadolžitve. Sem zelo optimističen, verjamem, da bodo fantje pokazali na igrišču pravo podobo.«
 
Komisija za pritožbe Nogometne zveze Slovenije spremenila prvotne ukrepe igranja brez gledalcev. Proti Kalcer Radomlju bo obveljalo zaprtje južne in severne tribune, v 2. krogu proti Gorici povsem brez omejitev.
Jan Repas med odštevanjem od otvoritve sezone 
»Poleti je vedno podobno, malo je časa za uigravanje in posledično je tudi manj pripravljalnih tekem. Toda izkoristili smo vsak delovni dan in prišli tako daleč, da pripravljeni čakamo na nove izzive.«
 
Nova sezona, novo evropsko poletje. Prvih 90 minut v sredo. Finiš priprav moštva, nestrpno pričakovanje med navijači. Ljudski vrt končno spet odpira vrata, polnimo tribune za evropsko premiero.
 
Moj sedež v Ljudskem vrtu. Zagotovitev spremljanja vseh domačih tekem NK Maribor v novi sezoni in posebnega statusa: pridobitve vijol'čnega državljanstva. Z nakupom pa tudi do številnih dodatnih ugodnosti.
 
Tekmovalni program je končan, sledijo še zaključne aktivnosti do otvoritve sezone. Kje smo trenutno, s kakšnimi spoznanji vstopamo v finiš priprav? Med pogovorom s trenerjem o povzetku doslej storjenega.
 
Še zadnjih 90 minut pripravljalnega obdobja, tokrat namenjenih igralcem, ki so na včerajšnji tekmi proti Partizaniju igrali manj. Dvoboj v prijetnem ozračju, sprejeli smo povabilo v počastitev uvrstitve moštva Rač v 3. ligo.
 
Še najpomembnejši test, v zaključnem delu priprav tekma proti tretjeuvrščeni ekipi albanskega prvenstva. Vrnitev Mitrovića po bolezni, zaradi poškodbe manjka Kronaveter.
V sredo osrednja preizkušnja: s Partizanijem v Dravogradu (18.00) 
Priprave se prevešajo v zaključni del, sledi še osrednja zadnja preizkušnja. Ocena trenutnega stanja je pozitivna, strokovni štab usmerja ekipo k otvoritvi sezone ob odpravljanju vmesnih pomanjkljivosti, ki so bile opazne v dosedanjem obdobju.

 

rezultat: 1-10 od 8932
1 2 3 4 5 6 7 ... 892 893 894


0.krog LESTVICA