ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 9013
1 2 3 4 5 6 7 ... 900 901 902


Damir Krznar v pričakovanju premiere na vijol’čni klopi 
“Zavedamo se, da časa ni veliko. Po dveh treningih ni mogoče narediti čudeža, a je treba pohvaliti odziv igralcev. Če se po jutru dan pozna, bo večer prijeten. Lahko obljubimo, da bomo iztisnili iz vsakega posameznika zadnje atome moči."
 
Uspešno nadaljevanje nove sezone: v tretjem krogu 1. SML & SKL s stoodstotnim izkupićkom. Vrstnike iz Nove Gorice sta premagali obe naši selekciji: mladinci z 1:0, kadeti z 2:0.
 
Naslednik Radovana Karanovića na vijol’čni klopi je Damir Krznar. 50-letni hrvaški strateg, dolgoletni član strokovnega tima zagrebškega Dinama, bo v torek zvečer že opravil prvi trening in v četrtek vodil moštvo na prvi tekmi play-offa.
NK Maribor - CFR 1907 Cluj. Ljudski vrt, četrtek, ob 20.15. 
Iskanje nove energije. Imamo še eno priložnost za velik korak v mednarodni konkurenci, evropske kvalifikacije še niso končane. Skupaj v boj za evropsko jesen, vstopnice so na voljo v Vijol'čni Bajti.
Naslednik bo izbran v najkrajšem možnem času 
Negativna serija je privedla do spremembe na klopi: Radovan Karanović ni več trener NK Maribor. Sodelovanje s trenerjem, ki je spomladi vrnil v Ljudski vrt naslov prvaka, v zadnjem obdobju pa ni uspel najti izhoda iz krize, je s 15. avgustom zaključeno.
Prvi odzivi po novem bolečem porazu 
Rok Kronaveter: “Po ponovnem razočaranju je težko najti prave besede. Ne vem, kaj se dogaja, a vem, da to, kar trenutno kažemo na igrišču, ni dovolj za ta klub. Navijačem ne dajemo razlogov za zadovoljstvo."
Strelca ob porazu v Domžalah Sirk in Božić 
Po nizu zaporednih nastopov Baturina, Sikošek in Brnić niso bili nared za vseh 90 minut. V konici napada Sirk namesto Baturine, Šoštarič Karič na levo stran obrambne vrste, prvič v letošnji sezoni od 1. minute Uskoković.
 
Uspešno nadaljevanje tekmovanja v 1. SML & SKL, naši selekciji po dvojnem programu v Kopru s štirimi točkami tudi iz Domžal. Mladinci slavili s 3:0, kadetski dvoboj se je končal z remijem (1:1).
Pred nedeljsko tekmo v Domžalah o aktualnem stanju Nemanja Mitrović 
"Moramo vztrajno delati naprej in iskati pozitiven rezultat, da nam povrne tudi samozavest, ki nam trenutno primanjkuje, kar se pozna pri določenih odločitvah na igrišču. Pomembno je najti pot do treh točk, na kakršenkoli način."
 
Nasprotnik v play-offu za evropsko konferenčno ligo bo romunski predstavnik CFR 1907 Cluj, znova najprej na domačem igrišču. Potrjen je tudi že termin tekme: Ljudski vrt spet odpira vrata v četrtek, 18. 8., ob 20.15.

 

rezultat: 1-10 od 9013
1 2 3 4 5 6 7 ... 900 901 902


0.krog LESTVICA