ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8458
1 2 3 4 5 6 7 ... 844 845 846


Kaj je trenerju pokazal test proti serijskemu hrvaškemu prvaku? 
»Za nami je dober delovni teden. Prvih 55 minut tekme, do menjav, je bila naša podoba zelo solidna. Še so prisotne zadeve, na katerih je treba delati, je pa glavna zamisel v igri izražena, kar nas navdaja z optimizmom za v prihodnje."
Rudi Požeg Vancaš za vodstvo, nato preobrat, a z vidnimi obrisi igre 
Ob zaključku priprav v Moravskih Toplicah sklenjen dogovor o še eni in doslej najzahtevnejši tekmovalni preizkušnji. Za zaprtimi vrati Fazanerije dvoboj z zagrebškim Dinamom in spodbudna predstava našega moštva.
 
Prestopni rok, naslednje poglavje: novi član NK Maribor je Robert Voloder, 20-letni nemški branilec, ki bo v vijoličastem igral v statusu posojenega nogometaša iz Kölna. Gre za enoletno posojo z možnostjo odkupa.
 
Do 30. junija nižje cene in številne dodatne ugodnosti ob nakupu sezonske vstopnice, tudi možnost potovanja z ekipo na prvo evropsko gostovanje v Armenijo. Vijol’čna zvestoba je bila, je in bo nagrajena.
S trenerjem o testu št. 2 in trenutnem stanju 
"Prisoten je velik trud pri fantih, delamo majhne, a hitre korake naprej. V tisto smer, v kateri želimo delovati na igrišču. Ob tem, da delamo na tem, da bi količino teka skupaj z intenzivnostjo spravili na še višji nivo.«
 
Nov projekt je namenjen vsem otrokom od 6. do 9. leta (letniki 2012 do 2015), ki bodo razdeljeni na več starostnih skupin. Med 28. 6. in 2. 7. v športnem centru Rogoza. Splača se pohiteti, število mest je omejeno.
 
“Skok” iz pripravljalne baze v Moravskih Toplicah v Gornjo Radgono, novih 90 tekmovalnih minut proti avstrijskemu tretjeligašu. Strelci Ilija Martinović, Mirko Mutavčić in Žan Vipotnik.
 
V Nyonu so opravili žrebanje parov 2. kroga kvalifikacij za UEFA Europa Conference League. Izvedeli smo, s kom se bo pomeril zmagovalec dvoboja NK Maribor – FC Urartu: z moštvom Hammarbyja.
Nemanja Mitrović, naša "notranja okrepitev" za novo sezono 
"Od ponedeljka sem zraven pri vseh delih treninga s polno obremenitvijo. Veseli spoznanje, da sem to dolgo, neprijetno okrevanje dobro prestal, brez zapletov ali otekanja kolena, tako da gre do te faze vse po načrtih."
Nasprotnik ob otvoritvi sezone FC Urartu 
Razplet žrebanja parov prvega kroga UEFA Europa Conference League nas je soočil s predstavnikom Armenije. Prva tekma bo 8. na domačem igrišču, povratna 15. julija v gosteh.

 

rezultat: 1-10 od 8458
1 2 3 4 5 6 7 ... 844 845 846


0.krog LESTVICA
Aluminij
0
Bravo
0
Celje
0
DNŠ Mura
0
Domžale
0
Radomlje
0
Luka Koper
0
Maribor
0
Olimpija
0
Tabor Sežana
0