ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 9207
1 2 3 4 5 6 7 ... 919 920 921


 
Širjenje kadra v turški pripravljalni bazi, znova na igrišču Jan Repas, Nemanja Mitrović in Luka Uskoković. Repas je najhitreje okreval, tako da bo že med kandidati za nastop tudi med sobotnim dvojnim programom.
Termin derbija: nedelja, 19. 2., ob 15. uri 
Spremljamo dogajanja v Turčiji, medtem pa doma polnimo tribune za derbi. Navijaški utrip se že čuti... Predprodaja vstopnic omogoča dodatno ugodnost za najhitrejše, z nižjo ceno do vključno nedelje, 12. 2.
S trenerjem o mešanih vtisih po tekmi s Slavio 
"Rezultat med pripravami ni v ospredju, bolj izvedba, s preverjanjem na tekmi, kaj smo storili na treningih. Potrebni bodo še določeni popravki, a je izhodišče dobro. Žal pa imamo neprijetno spoznanje s tekme ob poškodbi Tolića."
 
Prvotnemu načrtu je dodana še ena tekma: pred popoldanskim dvobojem s kijevskim Dinamom se bomo dopoldne pomerili z drugo ekipo Shakhtarja, tako da bosta ob povečani minutaži priložnost dobili različni enajsterici.
 
Test št. 2 v Turčiji: v končnici smo ostali brez zmage (po zadetku Žana Vipotnika Bolgari do izenačenja v 87. minuti), žal za nekaj časa tudi brez poškodovanega Marka Tolića.
 
Priprave nadaljujemo z igralcem manj. Vijol'čno bazo v Beleku je zapustil Vladan Vidaković, ob sklenitvi dogovora o posoji bo do konca leta 2023 član gruzijskega podprvaka.
Josip Iličić o postavljanju temeljev za uspešno pomlad 
"Trudim se po najboljših močeh. Precej treningov je za menoj, težko je prestati te napore, a vem, da mi bo vse, kar počnemo, prišlo prav, ko bodo na vrsti prave tekme. Upam, da ne bo poškodb, to je bil moj prvotni cilj."
Marko Tolić o utripu v pripravljalni bazi v Beleku 
"Izkoristiti želimo pogoje, ki jih imamo, na najboljši način in se ustrezno pripraviti na izzive spomladanskega dela sezone. Maribor je v končnici jesenskega dela pokazal, kako lahko deluje in mora delovati. Naša naloga je, da to ponavljamo."
Pogled s klopi na spodbudno uvodno predstavo v Turčiji 
Damir Krznar: "Kar veseli, je vztrajnost naših igralcev. Predvsem pri gradnji igre. Dobili smo ustreznega nasprotnika, ki nas je pritiskal visoko in nam preprečeval gradnjo igre, pri kateri nismo odnehali."
 
Po prvem testu na domačih tleh proti Aluminiju tudi zanesljiv naslednji korak ob prihodu v Turčijo. Premagali četrto ekipo jeseni v srbski elitni druščini, nov izziv v sredo proti petouvrščenemu bolgarskemu prvoligašu.

 

rezultat: 1-10 od 9207
1 2 3 4 5 6 7 ... 919 920 921


32.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
48
Luka Koper
35
Celje
34
Maribor
33
Domžale
31
DNŠ Mura
31
Bravo
22
Gorica
13
Radomlje
13
Tabor Sežana
12