ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8735
1 2 3 4 5 6 7 ... 872 873 874


O delovnem utripu v turški pripravljalni bazi Mirko Mutavčić 
Opis evrogola: “Žoga je prišla do mene, videl sem, da ni v bližini nobenega nasprotnega igralca, ki bi lahko šel v blok. Imel sem odprto pot, se odločil za udarec in izšlo se je res na najlepši način."
 
Prva tekma je za nami, nadaljevanje aktivnosti v turški pripravljalni bazi z nedeljskim treningom, od ponedeljka pa nov teden prinaša nov delovni cikel. Še zahtevnejši, s tremi novimi preizkušnjami. Naslednji izziv v torek, proti Crveni zvezdi.
Trenerjeva ocena testa št. 1 v Turčiji 
“Seveda smo zadovoljni z rezultatom, predvsem pa moram izpostaviti odnos igralcev. Vsi, od prvega do zadnjega, so pokazali značaj in željo po dokazovanju. Veseli, da so fantje prenesli zamisli s treningov na tekmo."
Strelca za zmago Nemanja Mitrović in Mirko Mutavčić 
Začetek tekmovalnega dela priprav v Turčiji: za prvo tekmo v kadru 23 igralcev, prvič v vijoličastem Đorđe Ivanović, predstavil se je tudi 19-letni napadalec Stevan Nikolić. Spodbudna premiera, ne samo zaradi rezultata.
 
Stanje v moštvu je spodbudno, v pripravljalni bazi imamo 28 igralcev in vsi so nared za nastop na uvodnem testu v Turčiji. V kadru 23 igralcev, prvič v vijoličastem tudi Đorđe Ivanović in Stevan Nikolić.
Nemanja Mitrović o uvodnih turških vtisih in pred sobotnim prvim testom 
“Dočakali so nas zelo dobri pogoji. S kakšno stopinjo manj, kot so bile običajne temperature v tem delu leta v Turčiji, vendar za delo povsem primerne. Zavedamo se svojih obveznosti, opazna je delovna vnema na visokem nivoju."
Sestavljamo vijol’čni mozaik za pomlad 2022, okrepitev št. 2 
"Vse skupaj se je nekoliko zavleklo, morali smo precej čakati, a se je zaključilo, kot smo si želeli. Vesel sem, da se vračam v meni znano ligo, vendar zdaj v drug klub. Odločitev ni bila težka. Ko sem dobil klic, nisem veliko razmišljal, takoj sem bil za."
 
Ni začel priprav z moštvom, zdaj je dokončno znano, da jih ne bo nadaljeval. Potrjujemo odhod: Robert Voloder zapušča naše vrste in se seli v ZDA. Ob donosnem prestopu v Sporting Kansas City.
Belek bo vijol’čni dom do 31. januarja, zvečer že na prvi trening  
Radovan Karanović: “Maribor že vrsto let opravlja priprave v dobro znanem okolju, marsikateri uspehi so v preteklosti dobili temelje v Turčiji. Načrt je pripravljen, naredili bomo vse, da izkoristimo razmere, ki jih omogoča naša turška baza."
 
Turčija, enajstič. Tradicija se nadaljuje, po opravljenem uvodnem delu priprav sledi menjava okolja. Aktivnosti se nadaljujejo ob turški obali, Belek bo vijol’čna baza do 31. januarja.

 

rezultat: 1-10 od 8735
1 2 3 4 5 6 7 ... 872 873 874


20.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
39
Luka Koper
38
Olimpija
31
Bravo
30
DNŠ Mura
29
Domžale
23
Celje
22
Tabor Sežana
19
Aluminij
19
Radomlje
19