ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7728
1 2 3 4 5 6 7 ... 771 772 773


 
Reprezentančni premor ne bo minil brez tekmovalnosti, pred potjo v Sežano v torek test v Avstriji. Nasprotnik bo SC Weiz, z začetkom ob 18. uri. Poskrbljeno bo za neposredni spletni prenos na nkmaribor.com.
 
Bojazen je bila upravičena. Po opravljenem pregledu slabe novice: pri Denisu Klinarju gre za delno rupturo zadnje stegenske mišice. Če ne bo dodatnih zapletov, bo z igrišč odsoten en mesec.
Špiro Perićić po vmesni zdravniški oskrbi znova z moštvom 
“Nekaj časa me že spremljajo bolečine v stopalu, skoraj en mesec. Potreboval sem zdravniško oskrbo, stanje se je izboljšalo in znova sem se lahko pridružil soigralcem. Moram pa nadoknaditi zamujeno, tako da zame zdaj ni več prostih dni."
 
Čeprav bo naslednja tekma 20. oktobra, so v Ljudskem vrtu aktivnosti na visokih obratih že v tem tednu. S trenerjem o načrtu v vmesnem obdobju in delovnem utripu ter o stanju poškodovanih.
 
Vijol’čni upi do 19 in 17 let bodo nadaljevali s tekmovanjem 19.10., z dvojnim programom v Domžalah. V soboto, 12.10., 10. krog prvenstva U15 (vzhodna skupina). Za 10. zaporedno zmago proti ptujskim upom (Ljudski vrt, umetna trava, ob 11:00).
 
Kakšen je vijol’čni koledar v naslednjem obdobju? Potrjeni so termini od 14. do 17. kroga, vse do zadnjega letošnjega premora pred zaključkom reprezentančnih kvalifikacij. Naslednja postaja je Sežana, 20. oktobra, ob 14:30.
 
Dino je doslej nastopal za mlajše selekcije Slovenije, ni pa prišel do statusa članskega reprezentanta. Doslej je bil le z B-reprezentanco na akciji v Španiji in se je zaradi tekmovalnega motiva odločil za spremembo nogometnega državljanstva.
 
Še pogled z igrišča na štajersko-prekmurski obračun. O pestrem dogajanju, ki ni dobilo tiste najlepše nadgradnje, Mitja Viler: "Dobro smo se odzvali in kombinirali, (z)manjkala pa je tista tako želena pika na i.”
 
Poškodba preprečila udeležbo na reprezentančni akciji. Luka Zahović bo zaradi težav s prepono po dogovoru z zdravniško službo slovenske izbrane vrste v prihodnjih dneh opravljal fizikalno terapijo, po posebnem programu.
Trenerjeva analiza dvoboja z Muro 
“Odlična tekma, v različnih pogledih. Obžalujem, da nismo zmagali, saj se redko zgodi, da imaš toliko priložnosti. To edino manjka tej tekmi. Drugače pa je bilo veliko teka, kombinatorike, na trenutke tudi precej tveganja z obeh strani."

 

rezultat: 1-10 od 7728
1 2 3 4 5 6 7 ... 771 772 773


13.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
27
Maribor
25
Aluminij
25
DNŠ Mura
24
Celje
21
Bravo
13
Tabor Sežana
13
Domžale
13
Triglav
10
Rudar
5