ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7338
1 2 3 4 5 6 7 ... 732 733 734


Kapetan o utripu slačilnice pred spektakularno otvoritvijo pomladi 
“Uf, se že čuti posebna energija. Vemo, kako pomembna je prva tekma. Vse, kar smo naredili v jesenskem delu, ali prednost na lestvici ne pomeni nič, če ne bomo v soboto oddelali svojega dela kot moramo."
 
Med odštevanjem do prve so znani tudi že termini naslednjih tekem začetnega dela spomladanske otvoritve. V vijol'čnem koledarju si tako lahko označimo tekmovalni program do prvega reprezentančnega premora.
 
Je v nadaljevanju stave šlo za običajno navijaško ogrevanje pred tekmo ali so pred sobotnim spektaklom v Ljudskem vrtu začeli padati nizki udarci? Presodite sami.
Trenerjev napovednik premiere in projekta pomlad 2019 
“Najpomembnejše je, da sem pri igralcih videl skozi celotno obdobje resnost, ki je potrebna, neizmerno željo, da bi sebi, našim navijačem, Violam, klubu prinesli naslov. Tudi to, kar videvam zdaj med treningi, potrjuje, da gremo v pravo smer."
 
Zaključne priprave na prvo tekmo v 2019, a tudi skrb za dolgoročnejše načrte. Zgodbo z novinarske konference pred spomladansko premiero začenjamo s kadrovsko informacijo: s podpisom nove pogodbe z našim dolgoletnim članom.
Martin Kramarič med odštevanjem do spomladanske premiere 
“Motiv je velik, zaradi nestrpnega pričakovanja tekme in tudi zaradi naših jesenskih slabih izkušenj proti nogometašem Mure. Vemo, da lahko pričakujemo organizirano branjenje nasprotnika, toda verjamem, da bo prišla do izraza naša kvaliteta.”
 
Še malo... Konec priprav v Turčiji, začetek zaključne faze v Ljudskem vrtu. S tem pa tudi stopnjevanje odštevanja do premiere v 2019. Ljudski vrt spet odpira vrata. Tribune se polnijo, v soboto – na puno! V vseh pogledih. Maribor – Mura. Ob 17:00.
Prvi trening po vrnitvi iz Turčije z novo energijo in novimi motivi 
"Namen je, da se v miru lotimo zadnjih obveznosti in da vsak zase naredi vse za optimalno pripravljenost v soboto. 6 tednov priprav je za nami, začel se je 7. Zato je še posebej pomembna odlična psihološka priprava, smernice imamo postavljene."
 
Mitja Viler zaključil priprave v Turčiji s poškodbo, a z optimističnimi napovedmi. "Pričakujemo, da se bo zdaj s premorom, ki sem ga dobil in ga imamo vsi skupaj po vrnitvi iz Turčije, stanje umirilo."
Trenerjeva ocena projekta Belek 2019 
"Fantje vedo, kaj hočejo in so pripravljeni na začetek prvenstva. Videl sem veliko dobrega. Prepričan sem, da smo na najboljši način izkoristili vse možnosti, ki smo jih imeli."

 

rezultat: 1-10 od 7338
1 2 3 4 5 6 7 ... 732 733 734


19.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
45
Olimpija
36
Aluminij
30
Domžale
27
Celje
26
DNŠ Mura
24
Gorica
22
Rudar
18
Triglav
16
Krško
15