ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7968
1 2 3 4 5 6 7 ... 795 796 797


 
Gremo naprej, v sredo že test. št. 2. Po uvodni “uvajalni” tekmi naslednji korak k oblikovanju podobe za nadaljevanje oz. ponovni začetek prvenstva. V sredo znova v Ljudskem vrtu. Dvoboj z novim prvoligašem iz Kopra, z začetkom ob 18. uri.
Amir Dervišević o vračanju tekmovalnih občutkov 
"Veseli smo, da smo se vrnili. Dobro se je izšlo, zmagali smo, a je opazno, da je za nami dolg premor. Čeprav smo trenirali vmes sami in potem po skupinah, dobro vemo, kaj pomeni, ko si tako dolgo brez stika z žogo."
Kakšna spoznanja je trenerju prinesla vrnitev na igrišče? 
"Pokazalo se je precej dobrih, a tudi slabših zadev. Nekatere napake, ki se ponavljajo, bo treba popraviti. Fantje se še bodo morali privaditi na nekatere moje zahteve, toda prva spoznanja so zadovoljiva. Pomembno je, da se nihče ni poškodoval."
 
Po neprijetnem obdobju se nogomet vrača nazaj, po 77. dneh spet tekma. Za uvod v nadaljevanje sezone prvi izmed treh zaporednih testov v Ljudskem vrtu, ob upoštevanju vseh navodil NJIZ in NZS, brez prisotnosti gledalcev.
 
Vračanje v tekmovalni ritem, začenja se niz treh zaporednih preizkušenj do začetka oz. nadaljevanja prvenstva. Test št. 1: Maribor – Nafta, v soboto, tokrat v dopoldanskem terminu. Z začetkom ob 11. uri. V živo na nkmaribor.com.
 
Velik dan za srce našega mesta in za NK Maribor: pogodba podpisana, čas je za obnovo zahodne tribune Ljudskega vrta. Začetek del v prihodnjem tednu, rok za izvedbo 400 dni.
 
Po vseh spodbudnih premikih naprej še ena pozitivna novica. Poskrbljeno je še za en korak k izboljšanju pogojev za vadbo: na pomožnem igrišču v Ljudskem vrtu je postavljena razsvetljava, prvič so žarometi zasvetili na torkovem treningu.
Rudi Požeg Vancaš o vijol'čnem utripu ob potrditvi nadaljevanja sezone 
"Ko veš, da je določen datum nadaljevanja sezone po vmesni negotovosti, dobiš kot igralec le še dodatno motivacijo. Za vse skupaj pa to pomeni velik izziv ob ponujeni priložnosti, da lahko v končnici sezone popravimo vtis."
 
Potrjen je termin prve tekme po vrnitvi PLTS, določen pa je tudi razpored pripravljalnih preizkušenj. Do začetka prvenstva bomo opravili 3 teste. Vse tekme bodo v Ljudskem vrtu, razumljivo, za zaprtimi vrati.
 
Nogomet je nazaj! Zdaj tudi uradno, s potrjenim terminom nadaljevanja ligaške sezone PLTS 2020/21. Za nas torej z gostovanjem v Domžalah: v nedeljo, 7.6., z začetkom ob 20:30.

 

rezultat: 1-10 od 7968
1 2 3 4 5 6 7 ... 795 796 797


25.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
50
Celje
45
Aluminij
45
Maribor
43
DNŠ Mura
38
Tabor Sežana
29
Bravo
28
Triglav
27
Domžale
26
Rudar
10