ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8460
1 2 3 4 5 6 7 ... 844 845 846


 
Nov cikel prinaša tudi nov test. Naslednji tekmeci bodo nogometaši Vojvodine, v soboto v Ljudskem vrtu, z začetkom ob 18.00. Zaradi organizacijskih zahtev bo dvoboj za zaprtimi vrati.
Robert Voloder od srede na skupnih treningih z moštvom 
Zakaj Maribor, kakšni so prvi vtisi v mestu ob Dravi in kaj lahko pričakujemo od 20-letnega branilca z izkušnjami iz mlajših reprezentančnih selekcij Nemčije ter BiH v predstavitvenem video intervjuju za nkmaribor.com.
Kaj je trenerju pokazal test proti serijskemu hrvaškemu prvaku? 
»Za nami je dober delovni teden. Prvih 55 minut tekme, do menjav, je bila naša podoba zelo solidna. Še so prisotne zadeve, na katerih je treba delati, je pa glavna zamisel v igri izražena, kar nas navdaja z optimizmom za v prihodnje."
Rudi Požeg Vancaš za vodstvo, nato preobrat, a z vidnimi obrisi igre 
Ob zaključku priprav v Moravskih Toplicah sklenjen dogovor o še eni in doslej najzahtevnejši tekmovalni preizkušnji. Za zaprtimi vrati Fazanerije dvoboj z zagrebškim Dinamom in spodbudna predstava našega moštva.
 
Do 30. junija nižje cene in številne dodatne ugodnosti ob nakupu sezonske vstopnice, tudi možnost potovanja z ekipo na prvo evropsko gostovanje v Armenijo. Vijol’čna zvestoba je bila, je in bo nagrajena.
 
Prestopni rok, naslednje poglavje: novi član NK Maribor je Robert Voloder, 20-letni nemški branilec, ki bo v vijoličastem igral v statusu posojenega nogometaša iz Kölna. Gre za enoletno posojo z možnostjo odkupa.
S trenerjem o testu št. 2 in trenutnem stanju 
"Prisoten je velik trud pri fantih, delamo majhne, a hitre korake naprej. V tisto smer, v kateri želimo delovati na igrišču. Ob tem, da delamo na tem, da bi količino teka skupaj z intenzivnostjo spravili na še višji nivo.«
 
Nov projekt je namenjen vsem otrokom od 6. do 9. leta (letniki 2012 do 2015), ki bodo razdeljeni na več starostnih skupin. Med 28. 6. in 2. 7. v športnem centru Rogoza. Splača se pohiteti, število mest je omejeno.
 
“Skok” iz pripravljalne baze v Moravskih Toplicah v Gornjo Radgono, novih 90 tekmovalnih minut proti avstrijskemu tretjeligašu. Strelci Ilija Martinović, Mirko Mutavčić in Žan Vipotnik.
 
V Nyonu so opravili žrebanje parov 2. kroga kvalifikacij za UEFA Europa Conference League. Izvedeli smo, s kom se bo pomeril zmagovalec dvoboja NK Maribor – FC Urartu: z moštvom Hammarbyja.

 

rezultat: 1-10 od 8460
1 2 3 4 5 6 7 ... 844 845 846


0.krog LESTVICA
Aluminij
0
Bravo
0
Celje
0
DNŠ Mura
0
Domžale
0
Radomlje
0
Luka Koper
0
Maribor
0
Olimpija
0
Tabor Sežana
0