ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7973
1 2 3 4 5 6 7 ... 796 797 798


Gregor Bajde pred zadnjo pripravljalno preizkušnjo 
“Pred nami je še zadnja tekma, ki jo želimo odigrati na želenem nivoju. Zavedamo se, da se moramo po višji intenzivnosti treningov v zadnjem obdobju osvežiti, bi pa dobra predstava poskrbela, da gremo s pozitivnimi mislimi v prvenstvo."
 
Do ponovnega zagona PLTS je med temeljitim načrtom vadbe predviden program treh pripravljalnih preizkušenj. Po dvobojih proti Nafti in Kopru sledi še generalka, v soboto, ob 18. uri. Tudi proti moštvu Brava za zaprtimi vrati Ljudskega vrta.
S trenerjem o spoznanjih dvoboja s Koprom 
"V nekaterih zadevah nam manjka energije, odločnosti v dvobojih, agresivnosti, ob tem smo včasih nestrpni pri iskanju rešitev. Zelo pa je bilo opazno, da so noge še težke, nakopičena je utrujenost po zadnjih dnevih visoke intenzivnosti."
 
V vijol’čnem domu proti zmagovalcu predčasno prekinjenega drugoligaškega tekmovanja, ki že dela načrte za vrnitev med prvoligaško konkurenco. Test št. 2 brez zmagovalca, strelca Kronaveter in Bajde.
 
Med številnimi koraki k vračanju življenja v nekdanje tirnice, obenem pa tudi ponovnem zagonu športa, je naslednji povezan z mlajšimi selekcijami. Z aktivnostmi smo v tem tednu ponovno začeli tudi v nogometni šoli NK Maribor.
 
Gremo naprej, v sredo že test. št. 2. Po uvodni “uvajalni” tekmi naslednji korak k oblikovanju podobe za nadaljevanje oz. ponovni začetek prvenstva. V sredo znova v Ljudskem vrtu. Dvoboj z novim prvoligašem iz Kopra, z začetkom ob 18. uri.
Amir Dervišević o vračanju tekmovalnih občutkov 
"Veseli smo, da smo se vrnili. Dobro se je izšlo, zmagali smo, a je opazno, da je za nami dolg premor. Čeprav smo trenirali vmes sami in potem po skupinah, dobro vemo, kaj pomeni, ko si tako dolgo brez stika z žogo."
Kakšna spoznanja je trenerju prinesla vrnitev na igrišče? 
"Pokazalo se je precej dobrih, a tudi slabših zadev. Nekatere napake, ki se ponavljajo, bo treba popraviti. Fantje se še bodo morali privaditi na nekatere moje zahteve, toda prva spoznanja so zadovoljiva. Pomembno je, da se nihče ni poškodoval."
 
Po neprijetnem obdobju se nogomet vrača nazaj, po 77. dneh spet tekma. Za uvod v nadaljevanje sezone prvi izmed treh zaporednih testov v Ljudskem vrtu, ob upoštevanju vseh navodil NJIZ in NZS, brez prisotnosti gledalcev.
 
Vračanje v tekmovalni ritem, začenja se niz treh zaporednih preizkušenj do začetka oz. nadaljevanja prvenstva. Test št. 1: Maribor – Nafta, v soboto, tokrat v dopoldanskem terminu. Z začetkom ob 11. uri. V živo na nkmaribor.com.

 

rezultat: 1-10 od 7973
1 2 3 4 5 6 7 ... 796 797 798


25.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
50
Celje
45
Aluminij
45
Maribor
43
DNŠ Mura
38
Tabor Sežana
29
Bravo
28
Triglav
27
Domžale
26
Rudar
10