ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8526
1 2 3 4 5 6 7 ... 851 852 853


 
"Imeli smo 23 udarcev na gol, dve prečki, toda žoga preprosto ni hotela v mrežo. Žal mi je navijačev, poskrbeli so za lepo ozračje in pozitivno energijo, vendar ne gre do cilja z dvigalom, treba bo po stopnicah."
 
Po 1:3 v Stockholmu v lov na zaostanek in nadaljevanje evropskega poletja, a je načrte porušil prejeti zadetek že v peti minuti... Konec evropske poti v 2. kvalifikacijskem krogu.
Ljudski vrt, četrtek, ob 20.45: Maribor - Hammarby 
Nazaj v Ljudski vrt. Zadnja faza odštevanja do nestrpno pričakovanega spektakularnega dvoboja v četrtek. Tukaj so še informacije o vstopnicah in organizacijskem režimu.
 
Po evropskem četrtku - derbi. Serijo zaporednih tekem bomo nadaljevali v Ljubljani, ob znova veliki navijaški podpori. Vstopnice za vijol’čne sektorje na derbiju si bo mogoče zagotoviti v Mariboru, v prodaji bodo od petka, 30. 7. Cena: 10 EUR.
Pogled športnega direktorja 
"Zadnja tekma proti Domžalam je pomenila dober uvod, najlepše vabilo gledalcem, fantje pa so dobili ustrezno sporočilo, in potrditev, kaj zmorejo. Smo v zaostanku, vendar bomo šli na igrišče kot evropski Maribor, ki ve, kaj hoče."
Napovednik iz slačilnice pred velikim četrtkovim izzivom (Ljudski vrt, 20.45) 
”Nimamo najboljšega izhodišča, toda z energijo Ljudskega vrta, s pomočjo navijačev verjamemo, da nam lahko uspe. Kar se dogaja zadnje dni, je le še eden v nizu dokazov, da mesto živi s klubom. Da si vsi skupaj močno želimo, da nam uspe."
Nemanja Mitrović se je vrnil na igrišče po lanskem 7. novembru 
"Sem v letih, ko se je že nabralo nekaj izkušenj, žal tudi s poškodbami, tako da sem se ustrezno pripravil na tekmo. Ni bilo prisotnega strahu, verjamem, da sem odigral na želenem nivoju po dolgem času in sem pripravljen tudi za naslednje nastope."
S trenerjem o atraktivni predstavi in odlični popotnici za Hammarby 
“Čestitke igralcem. Za odličen prvi polčas, res odličen. Obžalujemo lahko le, da ga nismo raztegnili še v nekoliko daljše časovno obdobje. Ob tem pa zahvala navijačem za podporo v pravem trenutku. Bila je lepa kulisa, fantje so dobili dodatno energijo."
 
Odločamo v Ljudskem vrtu. S polno kapaciteto stadiona, brez vmesne razdalje med sedeži. Brez omejitve glede števila pri nakupu. Kako do vstopnic za povratno tekmo 2. kroga kvalifikacij za UEFA Europa Conference League?
 
Večer za aplavze v Ljudskem vrtu: odločitev po odlični igri že v prvem polčasu, strelca Aleks Pihler 2x in 1x Rudi Požeg Vancaš. In zdaj... Spektakel. V četrtek vsi v vijol'čni dom!

 

rezultat: 1-10 od 8526
1 2 3 4 5 6 7 ... 851 852 853


2.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
6
Luka Koper
4
Tabor Sežana
3
Celje
3
Radomlje
2
Aluminij
2
Bravo
2
Olimpija
1
Domžale
0
DNŠ Mura
0