ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8631
1 2 3 4 5 6 7 ... 862 863 864


Martin Milec o sobotni zmagi in iskanju poti k izboljšanju položaja na lestvici 
“Zavedamo se situacije, ko vsak posameznik trenutno ni v najboljši formi. To je opazno pri zaključkih, udarcih ali podajah, tudi pri preigravanjih in odločitvah. Tega ne skrivamo. Zato trenutno šteje samo rezultat."
 
Obvezno branje. Knjiga, ki jo kot navijač Maribora moram imeti... Življenjska zgodba, ki je doslej ni zaupal še nikomur. Marcos Kapetan Tavares v svoji biografiji LEGENDA. Naroči svoj izvod že v prednaročilu.
 
Po treh tednih nadaljevanje ligaškega tekmovanja mlajših selekcij, za naše upe z nedeljskim dvojnim programom v Ljubljani. V 9. krogu 1. SML & SKL remi mladincev in poraz kadetov proti moštvu Brava.
Radovan Karanović o sobotni zmagi, ki ima tudi dodaten psihološki pomen 
"Želimo dvigniti formo posameznikov in moštva, zelo pomembno pa je spoznanje, da smo znova ohranili mrežo nedotaknjeno. Ni dvoma, da nam te zadnje štiri tekme na določen način, predvsem s psihološkega vidika lahko veliko pomenijo za v prihodnje."
Za odločilno potezo je poskrbel Marko Alvir, asistent Rudi Požeg Vancaš 
Ob začetku novega poglavja se je po okrevanju vrnil Milec, znova v začetni enajsterici Repas, prvič od 1. minute pa Sellouki. Zmaga št. 6 v letošnjem prvenstvu, tretjič v zadnjih štirih tekmah brez prejetega zadetka.
Napovednik kroga št. 13: Rudi Požeg Vancaš 
"Ustvarili smo nekakšno novo, spodbudno ozračje. Še bolj smo se povezali in sedaj samo upamo, da bo to v pravi meri opazno tudi na igrišču. Dobro delamo na treningih in čakamo še na ustrezno potrditev po rezultatski plati."
Radovan Karanović v napovedniku sobotne tekme v Ljudskem vrtu 
"Kar skušam doseči v sodelovanju s fanti, odkar sem prevzel ekipo, je, da povrnemo samozavest in najdemo pot do zmagovite serije. Smer je prava, iz treninga v trening postajamo bolj tekmovalni."
 
Pred zaključnim delom priprav na nadaljevanje prvenstva in dopolnitvijo moštva na treningih še pregled udeležencev reprezentančnih akcij. Pet naših predstavnikov je vpisalo pet novih nastopov v majicah z državnim grbom.
 
Po dveh tednih nazaj v Ljudski vrt. Tokrat z “dvojnim programom”: najprej kostanjev piknik na južni ploščadi, od 18. ure dalje. Potem pa selitev na tribune, skupaj v novo poglavje po reprezentančnem premoru. S tekmo ob 20.15.
 
Med reprezentančnim premorom je čas tudi za preverjanje utripa naših članov (Ignacio Guerrico, Aljaž Antolin, Belmin Bobarić, Žiga Obreht & Samo Pridgar), ki so med sezono 2021/22 v statusu posojenih nogometašev v treh klubih.

 

rezultat: 1-10 od 8631
1 2 3 4 5 6 7 ... 862 863 864


13.krog LESTVICA
STRELCI
Luka Koper
27
Bravo
23
Olimpija
23
Maribor
21
DNŠ Mura
20
Tabor Sežana
16
Celje
12
Domžale
12
Aluminij
11
Radomlje
9