ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8322
1 2 3 4 5 6 7 ... 831 832 833


Ob osvojeni točki je pridobitev derbija vrnitev Denisa Klinarja 
“Veseli me, da sem težave pustil za seboj. Lepo je biti spet na igrišču, toda najpomembnejša je ekipa. Osvojili smo točko proti tekmecu v boju za naslov prvaka, zdaj stremimo naprej in gremo k naslednjim izzivom z novo energijo."
Pogled na derbi s klopi: Saša Gajser 
"To so specifične tekme, moramo sprejeti tudi takšen razplet. Nismo izgubili, imamo točko več, čaka pa nas še 12 zelo, zelo pomembnih tekem. Prvenstvo ostaja odprto in tudi bo verjetno do konca.”
 
Okreval je Klinar in zavzel mesto na desni strani obrambne vrste, od prve minute znova Mlakar, Vrhovec ter Matko. Derbi št. 3 končan z delitvijo točk, razlika na vrhu ostaja nespremenjena in ostajamo na 1. mestu. Strelec Aljoša Matko.
Napovednik derbija (Ljudski vrt, sobota, ob 17.15) 
Saša Gajser: "Pričakujem še bolj izraženo kvaliteto v napadu, situacije, ko pridemo pred gol, morajo biti še boljše odigrane. To je moje sporočilo moštvu, navijačem pa obljubljam, da bomo videli pravi Maribor, s pravo mero razigranosti in borbenosti."
 
Nadaljujemo s tednom, ko bo na sporedu ena preizkušnja - prihodnjo soboto nas čaka gostovanje v Novi Gorici. Do reprezentančnega premora, ko bo ligaško tekmovanje zaradi EP do 21 let mirovalo 3 tedne, pa bosta na sporedu še 2 kroga.
Pogled z dodatno težo: Marcos Tavares o utripu slačilnice 
"Igrišče je pokazalo najboljši odraz poteze, ki jo je povleklo vodstvo. Bili smo, kot je bil Maribor nekoč. To je podoba Maribora, ki smo je vajeni in smo jo videli že tolikokrat doslej."
Marko Šuler o smernicah delovanja v vlogi športnega direktorja 
"Potrebna je racionalizacija, a tudi določena mera tveganja. Evropa in prestopi ostajajo pomembni dejavniki pri delovanju, temu ne gre ubežati. Treba je pri izbiri nove strategije ubrati eno pot in ji slediti."
Saša Gajser o hitrem in učinkovitem odzivu moštva 
"Ta klub ne dovoljuje cone udobja, ampak delo, delo in še enkrat delo. Ob nujno izraženi pripadnosti klubu. In potem bodo tudi rezultati, glede na to, da imamo kvaliteto, prišli do izraza.”
Strelci Mlakar 2x, Bajde in Repas 
Moštvo je na današnji tekmi vodil Saša Gajser, ob njem na klopi novi športni direktor Marko Šuler. Uroka iz Sežane ni več, prekinjena serija štirih tekem brez zmage in otvoritev novega poglavja v velikem slogu.
 
Odločitev vodstva kluba o spremembah v športnem delu: Oliver Bogatinov ni več športni direktor, Mauro Camoranesi ni več trener NK Maribor. Novi športni direktor je Marko Šuler, ekipo bo v Sežani in na sobotnem derbiju vodil Saša Gajser.

 

rezultat: 1-10 od 8322
1 2 3 4 5 6 7 ... 831 832 833


24.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
44
Olimpija
44
DNŠ Mura
40
Domžale
36
Luka Koper
36
Bravo
33
Tabor Sežana
29
Celje
26
Aluminij
21
Gorica
15