ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 9065
1 2 3 4 5 6 7 ... 905 906 907


 
Po vmesnem reprezentančnem premoru in seriji gostovanj, ki nas pelje v nedeljo še v Novo Gorico, bo minilo polnih 5 tednov med tekmama na domačem igrišču. Vstopnice za dvoboj s Koprom na voljo od ponedeljka, 26. septembra, od 12. ure.
 
Vijol'čni reprezentančni pregled: Gregor Sikošek je odigral vseh 90 minut ob sobotni zmagi slovenske izbrane vrste proti Norveški z 2:1 v petem krogu tekmovanja v UEFA Ligi narodov.
 
Rezultatsko neprijetna izkušnja, ki pomeni pravočasen opomin pred nadaljevanjem sezone. Več o pripravljalni tekmi proti Sturmu ob pogovoru s trenerjem: “Doživeli smo visok poraz, iz katerega pa smo lahko pridobili koristne ugotovitve."
Edini strelec za naše moštvo Rok Sirk (11m) 
Ob udeležencih reprezentančnih akcij (Sikošek, Antolin, Vipotnik, Pridgar) so zaradi poškodb manjkali Jug, Milec, Watson, Pihler, Koderman, Šturm in Tolić. Prvič v vijoličastem Ishaq Kayode Rafiu.
 
Med intenzivno vadbo v času reprezentančnega premora bo niz treningov prekinjen s pripravljalno preizkušnjo v Avstriji. Petkov test proti Sturmu se bo začel ob 15. uri, prizorišče dvoboja bo Wildon.
Predstavitev 19-letnega upa: Luka Božičković 
“Razumljivo je velika razlika med mladinskim in članskim nogometom, toda trudim se, ekipa me je dobro sprejela. Starejši soigralci mi veliko pomagajo z dragocenimi nasveti, dobro sem se znašel, seveda pa se moram še veliko naučiti."
S trenerjem o najpomembnejših ugotovitvah ob vijol'čni preobrazbi 
"Utiramo si pot, z zadnjimi rezultati imamo nekaj več samozavesti, poguma, zagnanosti. Veliko dela je še pred nami, to je komaj začetek. Nogomet zahteva nenehno dokazovanje in tega se moramo dobro zavedati.”
Strelci Baturina, Kronaveter, Mitrović, Repas in Božičković 
Otvoritev druge četrtine prvenstva v velikem slogu, z najvišjo zmago v sezoni, še tretjo zaporedno na gostovanjih. Sicer pa tekma, ki sta jo ob naši učinkovitosti zaznamovala dva rdeča kartona domačim nogometašem.
Nemanja Mitrović o dvojnem motivu proti Radomljam 
"Poraz z 0:3 v Ljudskem vrtu je bil neprijeten in je pomenil hud udarec. Potrebujemo zmago, tekma proti Radomljam bo zelo pomembna za nas. Da potrdimo dober rezultat proti Bravu in skušamo začeti serijo zmag."
Trenerjev napovednik nedeljskega dvoboja z Radomljami 
"Znova moramo biti na najvišjem nivoju glede teka, agresivnosti, osvajanja t.i. drugih žog. Sprejemamo vlogo favorita, gremo po tri točke, za katere pa se bo treba močno potruditi."

 

rezultat: 1-10 od 9065
1 2 3 4 5 6 7 ... 905 906 907


10.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
27
Celje
19
Luka Koper
18
Maribor
14
DNŠ Mura
13
Domžale
12
Bravo
10
Radomlje
10
Gorica
8
Tabor Sežana
7