ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7690
1 2 3 4 5 6 7 ... 767 768 769


Denis Klinar pred dvobojem na Bonifiki (sreda, 16:30) 
“Smo favoriti v tem dvoboju, od te vloge ne bežimo. Pokalno tekmovanje je zmeraj nepredvidljivo, tudi v najmočnejših državah se dogajajo presenečenja. Če nisi zbran, se lahko zalomi, toda ob dolžni previdnosti pričakujemo zmago."
Pokalna sreda: prvoligaško gostovanje pri vodilnem drugoligašu  
Trenerjev napovednik: "Zelo privlačna tekma je pred nami, v različnih pogledih kot prvenstvena, prvoligaška. Po ambientu stadiona, ugledu nasprotnika, igralcih, trenerju."
Rok Kronaveter o povečanju serije in napovedniku vijol’čne jeseni 
“Aluminij se je pokazal kot ekipa, ki je zasluženo nanizala dobre rezultate in prejela najmanj golov. Dobro stojijo na igrišču, tega bloka ni lahko prebiti. Toda našli smo prostor po straneh, dvakrat zadeli in prišli do pomembne zmage."
Trenerjev komentar uspešnega zaključka prve četrtine prvenstva 
“Tretja zaporedna zmaga je tu, veseli smo je. Potrebovali smo jo, da ostanemo na tej poti, ki smo jo začeli pred premorom. Moramo zmagovati, serija je nujno potrebna, če želimo dohiteti in prehiteti nasprotnike.”
 
Prva po reprezentančnem premoru in zadnja tekma prve četrtine prvenstva po vijol'čnem scenariju, strelca za tretjo zaporedno prvenstveno zmago Dino Hotić in Rok Kronaveter.
 
5. krog 1. SML & SKL, 4 točke za vijol’čne upe. Mladinci so v športnem parku v Rogozi zmagali z 2:1 (2x Vipotnik), kadeti so se med dvojnim programom z moštvom VOC Celje razšli z 0:0.
 
Zlatko Zahovič pred novimi izzivi s sporočilom in pojasnilom: “Gremo v nov cikel z novo energijo. Poklon do tal moštvu za storjeno doslej, zdaj pa je naša obveza, da se oddolžimo."
 
Zvečer smo v Ljudskem vrtu, popoldne v Rogozi. V športnem parku nadaljevanje tekmovanja mlajših selekcij z dvojnim sobotnim programom 1. SML & SKL. Najprej ob 14:00 selekcija U-17, ob 16:00 U-19 proti moštvu VOC Celje.
Jasmin Mešanović pred začetkom novega poglavja (Ljudski vrt, sobota, 20:15) 
"Prihaja Aluminij, ki je prvi na lestvici, kar ni naključje, saj igrajo res dobro in nas čaka zahtevna tekma. Toda zanima nas le zmaga, tako se pripravljamo in tako se bomo obnašali v nadaljevanju sezone."
 
Dneve brez tekem smo izkoristili za počitek, a tudi za več treningov in več uigravanja. Pred začetkom novega poglavja o vseh aktualnostih iz vijol’čne slačilnice v pogovoru s trenerjem.

 

rezultat: 1-10 od 7690
1 2 3 4 5 6 7 ... 767 768 769


9.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
18
Aluminij
18
Celje
16
DNŠ Mura
16
Maribor
15
Bravo
11
Tabor Sežana
10
Domžale
7
Triglav
6
Rudar
4