ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 9370
1 2 3 4 5 6 7 ... 935 936 937


 
Dnevi odštevanja do otvoritve novega poglavja: o terminih priprav in prvih najpomembnejših datumih. Prva bo 17. junija, generalka pred začetkom sezone pa 6. julija.
Marin Laušić o prvi sezoni v vijoličastem in premoru, namenjenem okrevanju 
"Tudi po časovnem zamiku so občutki enaki. Preveč je bilo nihanj med sezono, da bi se razpletlo drugače. Zdaj sledijo dnevi premora, potem pa se kmalu vračamo nazaj z novimi motivi in verjamem, da tudi z več uspeha.”
 
Vijol’čni upi na igrišču z umetno travo v Ljudskem vrtu prišli do spodbudnega izhodišča: Maribor U15 – Domžale U15 2:0. Zadetka sta dosegla Gal Napečnik v 13. minuti in Tilen Letonja v 54. iz 11m.
Po sezoni 2018/19 kadetski naslov znova v Ljudski vrt 
Milan Žurman: "Združili smo slačilnico, da so fantje dihali enotno. Postali so prijatelji med seboj, želeli so si ta uspeh. Po nekaj mesecih so videli, da zmorejo, da prevladujemo na igrišču in to se je odražalo pri rezultatih."
Finale prvenstva U15: prva tekma z Domžalami ob 18. uri 
Po osvojitvi 1. mesta v vzhodni skupini prvoligaškega tekmovanja sledi končnica za naslov, v dvoboju s prvaki zahoda, vrstniki iz Domžal. O skupnem zmagovalcu odločata dve tekmi, prva bo to soboto na igrišču z umetno travo v Ljudskem vrtu.
Pogled nazaj in naprej: s trenerjem o postavljanju novih temeljev 
"Vsi, od prvega do zadnjega, moramo višje, boljše in močneje, da bi bila nova sezona uspešnejša, da bomo konkurenčnejši in da vrnemo trofeje, kamor sodijo. Navijači so bili edina svetla točka skozi celotno sezono, moramo se jim oddolžiti."
 
NK Maribor ekipa leta kot državni prvak v prejšnji sezoni, nagrado je prevzel kapetan Martin Milec. Posebno priznanje za prispevek k mariborskemu športu pa je ob koncu aktivne kariere prejel Marcos Tavares.
 
Začetek kadrovanja: Rok Kronaveter, Rok Sirk in Altin Kryeziu zaključili zgodbo v vijoličastem, prav tako Rok Maher. V pogovoru o najaktualnejših temah športni direktor Marko Šuler.
Pogled z igrišča na storjeno: Ivan Brnić 
“Ostaja grenak priokus. Tega nismo želeli, hoteli smo vsaj drugo mesto po zapravljeni priložnosti, da bi storili kaj več. Toda ni vse odvisno le od nas, ampak tudi od drugih ekip. Moramo se pripraviti na novo sezono, to je treba pozabiti."
S trenerjem o zaključku sezone in ugotovitvah, kako spremeniti podobo 
“Odkrito smo se pogovorili in rekli, da prikazano ne ustreza merilom Maribora. Na različnih ravneh. Igralci bodo morali vložiti in prikazati več. Treba se bo zelo potruditi, da občutno spremenimo DNK ekipe."

 

rezultat: 1-10 od 9370
1 2 3 4 5 6 7 ... 935 936 937


52.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
73
Celje
67
Maribor
62
Domžale
52
DNŠ Mura
52
Luka Koper
50
Radomlje
44
Bravo
36
Gorica
27
Tabor Sežana
24