ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7736
1 2 3 4 5 6 7 ... 772 773 774


Ocena nedeljske predstave v Sežani je enotna 
“Bili smo slabi, v vseh fazah igre nerazpoloženi. Nismo se prilagodili razmeram, pokazali smo podobo, ki je ne bi smeli. Nasprotnik je delal, kar smo pričakovali, mi pa ne."
 
Za nadaljevanje prvenstva po reprezentančnem premoru namesto poškodovanega Klinarja povratnik po poškodbi Milec, kaznovanega Peričića zamenjal Rajčević, okreval je Zahović. Znova v kadru Dervišević in Bajde.
 
Premor za selekciji U19 in U17 je podaljšan: vijol’čni upi niso nadaljevali ta konec tedna tekmovanja v 1. SML in SKL, saj je bil predviden dvojni program v Domžalah preložen na 5. december. Je pa selekcija U15 prišla že do 11. zmage.
Trenerjev napovednik pred krogom št. 14 
"Pričakujem trd odpor gostiteljev, pri katerih je opazno, kaj želijo v igri. Prihaja NK Maribor, okolje se je animiralo. Zato potrebujemo izredno dobro tekmo, v vseh pogledih. Z agresivnostjo, popolno osredotočenostjo.”
Rudi Požeg Vancaš pred začetkom naslednjega poglavja vijol’čne jeseni 
“Dobro smo izkoristili ta premor. Dejansko smo opravili mini priprave in bili z mislimi ves čas že pri zelo pomembni tekmi, ki nas čaka v nedeljo. Gremo naprej z namenom, da nadaljujemo z uspešnimi igrami."
S trenerjem o koristni preizkušnji v Avstriji 
“S testom smo popolnoma zadeli. Igrali smo proti zelo agresivnemu nasprotniku, ki nam ni pustil veliko prostora in smo morali biti popolnoma osredotočeni. Pristop je bil pravi, opravili smo 2x45 minut visokega tempa."
 
Premor se izteka tudi za selekciji U119 in U17. Vijol’čni upi nadaljujejo ta konec tedna tekmovanje v 1. SML in SKL, z dvojnim sobotnim programom v Domžalah. Kadetski dvoboj se bo začel ob 11., mladinski ob 13. uri.
Strelci Tavares, Kotnik in Peričić 
Za prekinitev niza zaporednih treningov tekmovalnih 90 minut proti avstrijskemu tretjeligašu, brez udeležencev reprezentančnih akcij (Hotić, Pirić, Mulahusejnović) in poškodovanih (Zahović, Klinar, Kolmanič, Santos, Uskoković).
 
Reprezentančni premor ne bo minil brez tekmovalnosti, pred potjo v Sežano v torek test v Avstriji. Nasprotnik bo SC Weiz, z začetkom ob 18. uri. Poskrbljeno bo za neposredni spletni prenos na nkmaribor.com.
 
Bojazen je bila upravičena. Po opravljenem pregledu slabe novice: pri Denisu Klinarju gre za delno rupturo zadnje stegenske mišice. Če ne bo dodatnih zapletov, bo z igrišč odsoten en mesec.

 

rezultat: 1-10 od 7736
1 2 3 4 5 6 7 ... 772 773 774


14.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
30
Aluminij
28
Maribor
25
DNŠ Mura
25
Celje
24
Tabor Sežana
16
Domžale
13
Bravo
13
Triglav
11
Rudar
5