ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 9550
1 2 3 4 5 6 7 ... 953 954 955


 
Negativna serija prekinjena z izjemnim preobratom v drugem polčasu: strelci za zmago in uspešno otvoritev druge četrtine prvenstva Božić, Šoštarič Karič ter Castro. V nedeljo v Kidričevo.
 
Začenja se druga četrtina prvenstva, naj bo uspešnejša, kot je bil zaključni del prve. Novo poglavje odpiramo z dvobojem proti Radomljam v Ljudskem vrtu. Tokrat v popoldanskem terminu, z začetkom ob 17.30. Vstop na tribune bo mogoč od 16.30.
Napovednik dvoboja z Radomljami (Ljudski vrt, četrtek, 17.30) 
"Poskusili smo s posamičnimi in skupinskimi pogovori. Ampak na način, da se odkrito pogovorimo, z dejstvi. Komunikacija je bila dvosmerna, na ustrezni ravni. Predvsem potrebujemo tisto večjo mero odločnosti, da prevzamemo odgovornost na igrišču."
Sogovornik iz slačilnice: Ažbe Jug o aktualnem stanju 
“Zagotovo nikomur ni prijetno, ko se znajde v takšni situaciji. Ne smemo pa pozabiti, da smo bili lani v podobnem delu leta še nekoliko nižje na lestvici. To je faza, ko je treba imeti dvignjene glave, delati in biti povsem osredotočen na svoje obveznosti.”
Damir Krznar sprejema kritike kot upravičene, a ne obupuje 
"V prvem polčasu smo bili brez tiste odločnosti, da vsak prevzame svoj del odgovornosti in oddela tekmo, kot bi moral. Bili smo odločni šele zadnjih pol ure, dvajset minut, ampak to je premalo in se ti ne obrestuje."
 
Negativna serija se nadaljuje, izhoda iz krize nismo uspeli najti. Med nedeljskim dvobojem s Koprom tretji zaporedni poraz, po zadetku gostov pred odmorom je ostalo 0:1. Poskusi v končnici tekme so bili odločnejši kot v 1. polčasu, a se niso obrestovali.
 
Še peta prvenstvena zmaga, najvišja v letošnji sezoni. V 9. krogu EON NextGen lige učinkovita predstava selekcije U19 v dvoboju z Nafto, s 7:1 do novega koraka proti vrhu lestvice.
Trenerjev napovednik nedeljskega dvoboja s Koprom (Ljudski vrt, 20.15) 
“Postaviti se moramo avtoritativno, kot ekipa, ki želi najti izhod iz krize. Ne glede na naš slab trenutek me veseli, da igramo neposreden dvoboj za položaj na lestvici. Takšen nasprotnik lahko iz nas izvleče maksimum.”
Jan Repas o utripu slačilnice v pričakovanju nedeljske tekme v Ljudskem vrtu 
“Vsi se zavedamo situacije, v kateri smo se znašli. Nismo v prijetni fazi, vendar pa lahko tekma proti kakovostni ekipi, s katero se borimo za vrh lestvice, pomeni pravšnji trenutek, da znova obrnemo krivuljo naših iger v pozitivno smer.”
Začetek tekme ob 20.15, vstop na tribune od 19.15 
Zaključek prve četrtine prvenstva, boj za prekinitev negativne serije in priključek k vrhu. Tokrat v nedeljskem terminu, kot zadnji dvoboj tekmovalnega programa v krogu št. 9.

 

rezultat: 1-10 od 9550
1 2 3 4 5 6 7 ... 953 954 955


10.krog LESTVICA
STRELCI
Celje
20
Luka Koper
17
Olimpija
16
Maribor
14
Bravo
14
DNŠ Mura
13
Domžale
8
Rogaška
8
Aluminij
7
Radomlje
7