ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8167
1 2 3 4 5 6 7 ... 815 816 817


S trenerjem o koristnih spoznanjih iz Velenja 
"Vedeli smo, da je pred nami serija tekem in smo zato naredili mešanico med igralci, ki so igrali prejšnjo soboto ter nekaterimi, ki so imeli nekaj manj minut. Veseli me potrditev spoznanja, da imamo najmanj 20 igralcev, ki so vedno pripravljeni za igro."
Z ligaškega uspešen preklop na pokalno tekmovanje 
Namen dosežen, uvrstitev v četrtfinale zagotovljena s prepričljivo predstavo. Zadetke so dosegli Ilija Martinović, Marcos Tavares in Jan Mlakar. Ob tem pa še mejnik tekme proti Rudarju: prve minuti v članski konkurenci je vpisal 18-letni Žiga Obreht.
Ob zagonu iz Nove Gorice na pokalno tekmo v Velenje (torek, 18:00) 
Rudi Požeg Vancaš: "Vemo, da smo slabo začeli sezono, moramo se oddolžiti navijačem. Vsak izmed nas si želi le najboljše, včasih traja dlje, da zadeve pridejo na svoje mesto in zdaj bomo storili vse, da gremo naprej po tej poti."
Trenerjeve pohvale moštvu za zmago dvojnega pomena 
“Videli smo, kar si želimo videti. Z naše strani ekipo z večjo mero intenzivnosti in agresivnosti. Ekipo, ki je igrala v višjem ritmu kot doslej vso tekmo in lahko smo zadovoljni s prikazanim."
Strelci: Mitrović, Požeg Vancaš, Kronaveter (11m) in Klinar 
Nadaljevanje sezone po reprezentančnem premoru s prepričljivo zmago. In z atraktivno, kombinatorno predstavo. Ob tem pa po 15. juliju znova tudi brez dobljenega zadetka...
Polovična izvedba dvojnega programa v 10. krogu 1. SML & SKL 
Selekciji Maribora in Domžal U17 sta se razšli brez zmagovalca (1:1), tekma selekcij U19 pa je bila preložena na prošnjo gostov in s privolitvijo NZS, zaradi prevelikega tveganja, da bi prišlo do okužbe z novim koronavirusom.
Napovednik gostovanja v Novi Gorici (sobota, 18:00) 
“Zamisel je znana, v prihodnjem obdobju želim videti ekipo z več ritma na igrišču, kot ga je imela pred našim prihodom in v prejšnjih tednih. Dobro smo izkoristili oba delovna tedna, zdaj je to treba potrditi še na igrišču.”
 
Konec reprezentančnih aktivnosti, sledi zaključni del priprav na sobotno tekmo z Gorico in nadaljevanje klubske sezone. Kakšen je bil učinek naših predstavnikov na seznamih štirih različnih selekcij?
Jan Repas o premoru, oddelanem na visokih obratih 
“Sami smo si ‘zakuhali’ in se spravili v takšen položaj, sami se moramo izvleči iz tega. Pričakovanja navijačev in javnosti so, razumljivo, v Mariboru vedno najvišja. Strinjamo se, da nismo v optimalnem stanju in edina rešitev je osredotočenost na delo."
 
Nadaljuje se tudi tekmovanje v 1. SML & SKL: v desetem krogu Maribor – Domžale, kot dvoboj vodilnih in najzanimivejši par. Za uvod se bosta ob 13:30 pomerili selekciji U17, 15:30 pa U19. Na igrišču z umetno travo v Ljudskem vrtu.

 

rezultat: 1-10 od 8167
1 2 3 4 5 6 7 ... 815 816 817


7.krog LESTVICA
STRELCI
DNŠ Mura
13
Maribor
12
Olimpija
12
Tabor Sežana
12
Bravo
10
Luka Koper
9
Domžale
8
Celje
8
Aluminij
8
Gorica
4