ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8071
1 2 3 4 5 6 7 ... 806 807 808


 
Prilagajanje in spreminjanje tekmovalnega koledarja ob preložitvi prvenstva: prva izmed dveh na novo dogovorjenih pripravljalnih preizkušenj. Za prvi prvoligaški dvoboj v pričakovanju začetka PLTS je v kadru 19 igralcev.
 
Skupna izjava NK Maribor in NK Olimpija Ljubljana glede ureditve nogometne problematike, da se v primeru okužbe izloči pozitivne igralce, preostali pa nadaljujejo s treningi.
 
Zgodba o novi nogometni realnosti je privedla do spremembe tekmovalnega koledarja. Pripravljen je vijol’čni načrt B: namesto prvenstvenih v tem tednu 2 pripravljalni tekmi. Obe v Ljudskem vrtu. V sredo ob 19. uri z Muro, v soboto ob 18. z Gorico.
 
Igramo v Ljudskem vrtu, tekmeca še čakamo. Žreb v Nyonu je določil, da se bomo v začetku kvalifikacij za UEFA Europa League pomerili z zmagovalcem dvoboja predkroga Coleraine FC/La Fiorita 1967. Tekma bo 27.8.
Aljoša Matko v pričakovanju novega vijol'čnega začetka 
“Veseli me, da sem zadel, za napadalca je pomembno ostati v formi. Upam, da bo šlo tako naprej in da bom nadaljeval, kjer sem se ustavil z igrami pri Bravu. Upoštevam trenerjeve nasvete in to skušam s treningov prenesti na tekme.”
Pred žrebom 1. kroga kvalifikacij za Ligo Europa 
NK Maribor je v statusu nosilca in naši možni nasprotniki so: FC Levadia Tallinn (Estonija), Vikingur Reyjkavik (Islandija) ali zmagovalec dvoboja predkroga Coleraine FC (Severna Irska)/La Fiorita 1967 (San Marino).
 
S trenerjem o uspešno opravljeni generalki in negotovosti glede začetka prvenstva zaradi novonastalih razmer: "Čakamo na nova navodila in podrobnejše informacije, potem se bomo odločili o prihodnjem načrtu."
 
Še tretja izmed treh predvidenih pripravljalnih preizkušenj, tokrat proti češkemu prvoligašu, ki je v prejšnji sezoni osvojil 9. mesto. Strelca za zmago Matko in Mešanović.
 
Kadrovska poteza za prihodnjo sezono: sklenjen je dogovor o posoji. Nino Žugelj bo ob veliki konkurenci v moštvu dragocene tekmovalne izkušnje nabiral pri Bravu in se je že pridružil novim soigralcem.
V soboto še zadnji test pred prvenstveno premiero 
Rudi Požeg Vancaš: "Zadnja tekma pred ponovnim začetkom je vedno pomembna, vse bomo naredili, da igro nadgradimo z zmago. Popraviti moramo določene zadeve v obrambi in tudi učinkovitost."

 

rezultat: 1-10 od 8071
1 2 3 4 5 6 7 ... 806 807 808


36.krog LESTVICA
STRELCI
Celje
69
Maribor
67
Olimpija
67
DNŠ Mura
56
Aluminij
55
Bravo
49
Tabor Sežana
46
Domžale
43
Triglav
32
Rudar
12