ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8273
1 2 3 4 5 6 7 ... 826 827 828


Rok Kronaveter premagal koronavirus in že stopnjuje obremenitve 
“Vesel sem, da sem lahko odpotoval z moštvom v Turčijo, a še vedno treniram po individualnem programu. Bili smo previdni v prvih delovnih dneh, saj bi lahko čutil kakšne posledice. Stanje se iz dneva v dan izboljšuje."
 
Prilagajanje v Turčiji: po dogovoru med kluboma tekme s Crveno zvezdo ne bomo odigrali. To pa ne pomeni, da je vijol’čni tekmovalni program v pripravljalni bazi zaključen. Znan je nov termin, naslednji nasprotnik bo ukrajinski prvoligaš Kolos.
O trenutnih razmerah in o utripu moštva v pogovoru s kapetanom 
"Obžalujemo, da nismo mogli trenirati v popolni zasedbi, toda medsebojno se spodbujamo in se še dodatno trudimo. Pazimo nase, oddelamo vsak trening na puno, zdaj pa si želimo, da bomo lahko spet tudi igrali."
 
Teden začenjamo z neprijetnimi novicami iz Turčije: novi pozitivni izvidi med igralci in strokovnim štabom spreminjajo delovne načrte. Odpovedana tekma proti Šahtarju, nadaljujemo treninge z igralci brez zaznanih okužb.
Kako trenutke izolacije preživljata Jasmin Handanović in Jasmin Mešanović 
“Vnetje mišic je minilo, zdaj lahko začnem tudi z vadbo v sobi, ki pa je še ne smem zapustiti. Dostavijo mi hrano, hotelsko osebje se res potrudi z oskrbo. Čas si krajšam ob stikih z družino in s soigralci po telefonu, dragocena rešitev je Netflix."
Kaj je trenerju pokazal prvi test? 
"V načrtu smo imeli, da razdelimo moštvo v dve skupini, ki bi igrali po 60 in 30 minut. Namen je dosežen, to so tekme, ko se vračajo občutki za igro po vmesnem premoru. Pomemben je bil ustrezen pristop in videl sem precej pozitivnih zadev."
 
V turški pripravljalni bazi je odigrana prva tekma, medtem pa je vodstvo tekmovanja že potrdilo termine uvodnega programa PLTS. Za nas se spomladanski del prvenstva začenja 10. februarja, z gostovanjem v Domžalah.
 
Poraz proti četrtouvrščenemu srbskemu prvoligašu po zadetku z bele točke. Priložnost za 22 igralcev, predstavil se je tudi argentinski novinec Ignacio Guerrico. Neprijetna novica pred tekmo: Jasmin Handanović na COVID-19 testiranju v Beleku pozitiven.
 
Prihod prvega novinca za spomladanski del: 22-letni Argentinec z italijanskim potnim listom prispel v Belek. "Prva priložnost v Evropi pomeni uresičitev mojih želja in upam, da bom v vijoličastem dresu odigral veliko dobrih tekem.
Iz vijol'čne baze v Beleku: Aleks Pihler 
"Zdaj prihaja glavni del, ki ga je treba dobro opraviti in postaviti temelje za uspešno nadaljevanje sezone. Smo v pripravljalni bazi, ki jo dobro poznamo in ne dvomim, da bomo dobro izkoristili ponujene pogoje."

 

rezultat: 1-10 od 8273
1 2 3 4 5 6 7 ... 826 827 828


19.krog LESTVICA
Maribor
38
Olimpija
35
DNŠ Mura
33
Luka Koper
30
Domžale
25
Tabor Sežana
24
Celje
23
Bravo
22
Aluminij
15
Gorica
10