ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8680
1 2 3 4 5 6 7 ... 866 867 868


Štajerski obračun, tretjič v letošnji sezoni (sobota, 20.15) 
“Želimo se takoj vrniti na zmagovito pot in prikazati boljšo podobo moštva,” poudarja v napovedniku gostovanja v Celju Radovan Karanović. Vrhovec bo nared, priključila sta se tudi Alvir ter Vipotnik, tako da bomo do tekme uspeli razširiti kader.
 
Izdelek, ki ga vedno čakamo s posebnim zanimanjem. Kot darilo in spomin, kot povezava s klubom skozi vse dni v letu. Koledarji NK Maribor 2022 od sobote, 4. decembra, na voljo na vseh naših prodajnih mestih.
Jan Repas v pričakovanju sobotnega štajerskega obračuna 
“Do tekme proti Muri smo nanizali serijo zaporednih zmag in gledano v celoti smo v drugi četrtini prvenstva v večjem delu odigrali, kot je treba. Spomniti se je treba, kaj je bilo pred Muro in tako se moramo postaviti na igrišču.”
Martin Milec o nedelji v Murski Soboti in soboti v Celju 
“Uspešna serija je zdaj, žal, končana. Zdaj potrebujemo pravi odziv, delali bomo zavzeto naprej, da na zadnjih dveh tekmah osvojimo šest točk pred zimskim premorom."
Nestrpno pričakovana biografija v prodaji od torka, 30. novembra 
“To je moja zgodba, ki sem jo želel deliti z vsemi. Gre za poseben trenutek, zame in za mojo družino. Moram priznati, da sem bil še bolj nervozen kot kdaj pred tekmo,” je ob predstavitvi izida knjige poudaril Marcos Tavares.
Prvi prvenstveni poraz pod vodstvom Radovana Karanovića 
“Nismo bili v pravi podobi. Preveč posameznikov je bilo pod nivojem že od začetka tekme. Pri izpolnjevanju taktičnih navodil ni bilo tako, kot smo se dogovorili. Če se to zgodi, ko igraš proti takšnemu nasprotniku, kot je Mura, se ne more končati drugače."
V Murski Soboti prekinjena serija petih zaporednih prvenstvenih zmag 
Načrt za tekmo je bil spremenjen tik pred oddajo zapisnika. Za nastop je bil predviden Vrhovec, a zaradi slabega počutja ne bo igral. S Fazanerije se je vrnil domov, od 1. minute tako Žugelj, Repas pa v sredino zvezne vrste k Makoumbouju.
Rok Sirk v napovedniku nedeljskega dvoboja z Muro 
“Zagotovo bo prisotnega nekaj dodatnega motiva, saj sem tam preživel prijetne trenutke. Toda v nedeljo bo nova zgodba, ko je pomembnih le 90 minut, ki jih je treba oddelati na najboljši način. Ko se začne tekma, bomo storili vse, da pridemo do točk."
 
So znižanja in so - vijol’čna znižanja. Različne ugodnosti, tudi s polovičnimi cenami adidas artiklov v petek, 26.11. in v soboto 27.11. v obeh klubskih trgovinah, prav tako v spletni trgovini.
Radovan Karanović v napovedniku nedeljskega dvoboja z Muro 
"O razpletu bo odločalo več dejavnikov, marsikaj se bo vprašalo tudi nas. Smo Maribor in vemo, zakaj gremo tja. V naši slačilnici imamo kar nekaj igralcev visokega nivoja, moštvo ima kvaliteto, ki jo potrjuje iz tedna v teden in iz tega bomo izhajali."

 

rezultat: 1-10 od 8680
1 2 3 4 5 6 7 ... 866 867 868


18.krog LESTVICA
STRELCI
Luka Koper
36
Maribor
33
Olimpija
27
Bravo
27
DNŠ Mura
25
Domžale
23
Celje
21
Aluminij
18
Tabor Sežana
16
Radomlje
16