ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7478
1 2 3 4 5 6 7 ... 746 747 748


 
Vrnitev na slovenski nogometni prestol. Zasluženo, s precejšnjo prednostjo, z največ doseženimi in najmanj prejetimi zadetki. Po dvigu pokala še nekaj vtisov vijol’čnih junakov o šampionski sezoni.
 
Šampioni, petnajstič! Tisti trenutek, ko Maribor postane prvak, ostaja občutek posebnih emocij. In trenutek, ki se ga nikdar ne moremo naveličati… “Kanta” se je vrnila domov, tam, kjer je bila najbolj pogosto in se najboljše počuti.
 
Svečana sreda v Ljudskem vrtu. Zadnjih 90' v Ljudskem vrtu pred dvigom pokala potrjenih z zmago, strelec Luka Zahović 2x.
 
Vijol'čna sreda. Dan za slavje, poseben dan, ko na zadnji prvenstveni tekmi na domačem igrišču dvignemo pokal. Vstopnice za proslavo v Ljudskem vrtu v paketih 5 za 15 EUR.
 
Na tekmo in dvig pokala s šampionskimi majicami. Otroške, moške, ženske, vseh velikosti - v prodaji od srede. Cena 15 EUR. Zjutraj že v Vijol’čni Bajti in v spletni trgovini, popoldne na stadionu.
 
Vijol’čna sreda. Dvig pokala, kronanje prvakov. Trenutki ponosa ob svečanosti, pred podelitvijo pokala in medalj pa je še vedno v fokusu tekma. Maribor - Krško, zadnjih 90' to pomlad v Ljudskem vrtu. Začetek ob 16:55.
 
Pred sobotno tekmo proti Triglavu smo najmlajšim nogometašem omogočili, da stopijo na sveto travo Ljudskega vrta. Vedno bolj uspešen projekt Otroška nogometna šola NK Maribor se je zaključil s tekmovanjem 18. osnovnih šol v domu prvakov.
 
Šampionska ekipa ima po izboru Spins XI v najboljši enajsterici štiri nogometaše, Ivković, Milec, Dervišević in Mlakar so izbrani v naj ekipo PLTS 2018/19. Mlakar je naj mladi nogometaš leta, Hotić pa je prejel nagrado za najepši zadetek sezone.
S trenerjem o dinamični tekmi, manj kot 72 ur po proslavi naslova 
"Bila je prisotna energija na igrišču in tribunah, navijači so poskrbeli za odlično ozračje in res mi je žal, da nismo zmagali. Je pa treba priznati, da se je Triglav prikazal v res dobri luči."
 
Krog št. 25 je prinesel prvi odgovor v boju za trofeje v tekmovanju mlajših selekcij v 1. SML & SKL. Mladinski naslov so osvojili domžalski upi, ki so tudi povečali prednost v skupnem seštevku, korak bližje slavju pa je naša selekcija U-17.

 

rezultat: 1-10 od 7478
1 2 3 4 5 6 7 ... 746 747 748


35.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
78
Olimpija
69
Domžale
60
DNŠ Mura
51
Celje
48
Aluminij
45
Rudar
42
Triglav
36
Gorica
31
Krško
21