ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7846
1 2 3 4 5 6 7 ... 783 784 785


Gregor Bajde o pripravah in boju za vrnitev na igrišće 
“Hotić je odšel v Belgijo, Kramarič na posojo v Bravo. Več bo prostora za druge igralce, morda tudi zame. Potrudil se bom po najboljših močeh, da si priborim priložnost in znova vrnem v moštvo."
 
Prve tri v Ljudskem vrtu, naslednje štiri v Turčiji. Tekmovalne preizkušnje moštva se po uvodnem delu v domačem okolju nadaljujejo v tradicionalni pripravljalni bazi v Beleku. Z neposrednimi prenosi na nkmaribor.com.
 
Prvič letos na igrišču Kronaveter, po bolezni znova v kadru Klinar, na seznamu poškodovanih ostajajo Handanović, Mihelič, Kotnik in Irgolič, zaradi bolezni manjka Pihler, preventivni premor za Vilerja in Peričića. Iz U-19 tudi Mutavčić in Bobarić.
 
Med tekmo proti Bravu je 21–letni napadalec moral predčasno z igrišča, pregled pa je pokazal, da gre za poškodbo zadnje stegenske mišice. Čaka ga 4 do 5 tednov mirovanja in ga ne bo med potniki v Belek.
 
Pester vikend: v sobota tekma v Ljudskem vrtu proti Beltincem (začetek ob 15. uri), v nedeljo v Turčijo. Stopnjevanje aktivnosti, naslednja faza priprav. O trenutnem vijol’čnem utripu Žan Kolmanič.
 
Začetek predprodaje vstopnic za spektakularno otvoritev spomladanskega dela v Ljudskem vrtu: četrtek, ob 10:00. Derbi, ki bo tokrat imel še dodaten razlog za polne tribune. S proslavo treh desetletij strasti in ponosa navijaške skupine Viole Maribor.
Kaj je pokazala druga pripravljalna preizkušnja 
"Vedeli smo, da ne bo tako kot na zadnji pripravljalni preizkušnji, ki je bila izjema. Skozi tekmo je bil pristop zelo dober, manjkalo je, da boljše presojamo določene situacije in se boljše odločamo ob osvojenih žogah."
 
Tukaj je tekmovalni program našega moštva v pripravljalnem obdobju. Za nami sta že prvi preizkušnji, nadaljujemo v soboto proti Beltincem.
Zmaga z zadetkom 17-letnega napadalca Žana Vipotnika 
Tokrat prvoligaški dvoboj proti Bravu, še vedno brez Kronavetra, Handanovića, Miheliča in Irgoliča, na seznamu poškodovanih je tudi Kotnik, Klinarja pa tokrat ni v kadru zaradi bolezni, tako da sta moštvu priključena mladinca Maher in Vipotnik.
 
Ob koncu aktivnosti v Moravskih Toplicah še ena preizkušnja v vijol'čnem domu: torek, 15:00, Maribor - Bravo. Za gledalce bo odprta vzhodna tribuna, vstop je prost.

 

rezultat: 1-10 od 7846
1 2 3 4 5 6 7 ... 783 784 785


20.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
42
Aluminij
38
Maribor
38
Celje
34
DNŠ Mura
33
Domžale
25
Triglav
20
Tabor Sežana
19
Bravo
17
Rudar
8