ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8060
1 2 3 4 5 6 7 ... 804 805 806


 
Za tekmo v Avstriji sta se vrnila Kronaveter in Požeg Vancaš, izven kadra ob Handanoviću tokrat Tavares in Felipe Santos, Viler še ni bil nared za nastop, prav tako Kotnik in Mihelič, zaradi lažje poškodbe premor tudi za Peričića.
 
Zaključni del priprav pred začetkom nove sezone tudi za naše mlajše selekcije in z dvojnim programom v hrvaški prestolnici. Zahtevni, dobrodošli preizkušnji proti vrstnikom iz zagrebškega Dinama sta se končali z zmago in porazom.
O novih aktivnostih in zastavljenih smernicah Jasmin Mešanović 
“Po kratkem premoru smo se ponovno zbrali in dejansko ob tej specifiki letošnjega poletja kar nadaljevali, kjer smo se ustavili. Pred tekmo smo opravili nekaj težkih treningov, a kljub temu bili razigrani in učinkoviti."
Trenerjeva ocena prve pripravljalne preizkušnje 
"Želel sem preizkusiti nekatere zadeve, videti prvi odziv novincev po dobrem delu na treningih še na tekmi. Prvi vtisi so spodbudni, fantje so odtekli, ni bilo poškodb in za uvod je okej."
 
V sredo bo naš tekmec Stade Reims, ki je predčasno končano francosko prvenstvo zaključil na šestem mestu in se prav tako pripravlja na nastop v kvalifikacijah za uvrstitev v UEFA Europa League.
Strelci Tavares in Bajde 2x, Dervišević, Zahović, Mešanović, Felipe Santos 
Deset dni po zadnjem prvenstvenem dvoboju znova v tekmovalnem ritmu, s prvo izmed treh pripravljalnih preizkušenj. S predstavitvijo vseh petih novincev in z učinkovito predstavo proti prekmurskemu drugoligašu.
O novem vijol'čnem projektu Mitja Viler in Jan Repas 
"Ni samoumevno zmagovati, moramo začeti znova in se veseliti vsake zmage. Po razpletu prejšnje sezone imamo nov motiv, da spet napademo lovorike. Prvenstveno in pokalno."
Aljoša Matko si je na posoji pri Bravu priboril vrnitev v Ljudski vrt 
"Vsi vemo, kaj je Maribor, nekakšna druga dimenzija v primerjavi z ostalimi slovenskimi klubi. Pred menoj je velik izziv in trudil se bom na vsakem treningu, da bi dobil čim več priložnosti na tekmah ter ponujene minute izkoristil na najboljši način."
 
Za vračanje tekmovalnih občutkov so predvideni trije vijol’čni testi. Prvi že to soboto, za uvod proti drugoligašu iz Beltincev. Nato sledita še dvoboja proti francoskemu in češkemu prvoligašu.
 
Spet je živahno v Ljudskem vrtu. Od sredinega jutra v vijol’čnem domu na visokih obratih, začele so se priprave na novo sezono. Ali glede na kratek vmesni premor: nadaljujemo, kjer smo ostali. Na prvem treningu smo imeli 28-člansko zasedbo.

 

rezultat: 1-10 od 8060
1 2 3 4 5 6 7 ... 804 805 806


36.krog LESTVICA
STRELCI
Celje
69
Maribor
67
Olimpija
67
DNŠ Mura
56
Aluminij
55
Bravo
49
Tabor Sežana
46
Domžale
43
Triglav
32
Rudar
12