ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8369
1 2 3 4 5 6 7 ... 835 836 837


Blaž Vrhovec med pripravami na dvoboj z Aluminijem 
"V teh devetih tekmah zadnje četrtine prvenstva šteje le rezultat. To je glavni cilj in edino vodilo. Kakšna bo podoba moštva na igrišču, ni v ospredju. Samo da uresničimo tekmovalni cilj.”
Aleks Pihler v pričakovanju silovitega ritma, ki sledi 
"Pričakovali smo, da se bo hitro začelo s tekmami in se pripravili na to, kar sledi. Ob igranju dveh tekem tedensko časa za trening ne bo veliko. Šli bomo naprej z razmišljanjem od tekme v tekmo, z namenom osvojiti čim več točk."
 
Rahljanje ukrepov po državi pomeni najlepšo novico za šport. S ponedeljkom tako začetek novega poglavja tudi v Ljudskem vrtu, treningi znova potekajo po predvidenem programu in ustaljenem načrtu.
 
Stališče NK Maribor o prometni nesreči, v kateri je bil udeležen Aljoša Matko, ki v nesreči ni bil poškodovan, smo pa z velikim obžalovanjem sprejeli informacijo o tem, da so poškodbe utrpeli preostali udeleženci.
 
Premiera Simona Rožmana na vijol’čni klopi bo v petek, v Kidričevem. Ligaški dvoboj z Domžalami v Ljudskem vrtu bo nato v torek, 20.4., v uvodni seriji treh tekem v osmih dneh pa prihodnjo soboto gostujemo pri Bravu.
 
Potrditev novice, ki smo jo nestrpno pričakovali: vračamo se na igrišče. Znova so dovoljeni treningi in tekme: prvenstvo se nadaljuje v prihodnjem tednu. Natančnejše delegiranje terminov bo znano v ponedeljek.
Ignacio Guerrico o hitri prilagoditvi na življenje v Mariboru 
"Zame je selitev iz Argentine v Slovenijo pomenila veliko spremembo, a je proces prilagajanja zdaj zaključen. Počutim se že povsem domače in sem zelo vesel, da sem tukaj."
Nova zvestoba: sklenjen dogovor o podaljšanju sodelovanja 
Marko Šuler: “Rok s svojimi izkušnjami in kvaliteto pomeni dodatno vrednost za ekipo. Želja je bila obojestranska, dogovor temu primerno hiter. Tudi zaradi njegovega motiva po ustvarjanju novih skupnih uspešnih zgodb."
Akcija na pobudo nogometnih prvoligašev 
Šport ni problem. Šport je rešitev! Opozoriti želimo, da je šport v težavah in potrebuje pomoč. Nujno in bolj konkretno kot kadarkoli doslej!
Aljoša Matko o dragocenih izkušnjah z EP do 21 let 
"Gol na evropskem prvenstvu na domačih tleh mi bo za vedno ostal v posebnem spominu in prinesel nov, dodaten motiv za prihodnje delo, toda ostal je grenak priokus, saj nam ni uspelo zadeti še kdaj in osvojiti še kakšno točko več."

 

rezultat: 1-10 od 8369
1 2 3 4 5 6 7 ... 835 836 837


27.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
51
Maribor
49
DNŠ Mura
45
Domžale
40
Luka Koper
37
Bravo
35
Tabor Sežana
33
Celje
27
Aluminij
27
Gorica
19