ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8262
1 2 3 4 5 6 7 ... 825 826 827


Do 1. februarja bo vijol'čna baza Belek 
Mauro Camoranesi: “V naših dosedanjih skupnih mesecih so bili postavljeni temelji, zdaj pa bomo izpilili podrobnosti, popravljali malenkosti. Ker sledijo intenzivni meseci ob nadaljevanju prvenstva, bodo dnevi v Turčiji zelo pomembni.”
Seznam potnikov na osrednji del priprav 
Na obveznem testiranju na COVID-19 pred potjo sta imela pozitivna izvida Nemanja Mitrović in Mitja Pirih. Mitrović tako z okrevanjem ne bo nadaljeval v Turčiji, največje prilagajanje pa čaka vratarje. Uvodne trenige bo vodil Jasmin Handanović.
 
Žan Vipotnik bo po učinkovitih igrah za selekcijo U19 v jesenskem delu 1. slovenske mladinske lige (8 tekem, 16 zadetkov) začel z nabiranjem dragocenih tekmovalnih izkušenj v članski konkurenci.
Vrnitev v novi vlogi: Marko Šuler pomočnik športnega direktorja NK Maribor 
“Zahvaljujem se za zaupanje, s ponosom sem prejel vabilo Oliverja Bogatinova k sodelovanju. Moja vloga bo povezava med športnim delom in slačilnico, z namenom, da s skupnimi močmi dvignemo celoten projekt še na višji nivo."
Ilija Martinović o prvem skupnem delovnem tednu 
"Klub nam omogoča najboljše pogoje za delo v teh razmerah, sam sem še posebej vesel, saj bom po več kot enem letu oddelal priprave z moštvom. Lani mi to ni uspelo, kar se je poznalo, zdaj pa želim dvigniti telesno pripravljenost na najvišji nivo.”
Jan Mlakar o uvodnem delu priprav 
“Vrnili smo se polni energije in novih motivov. Izhodišče po jesenskem delu je dobro, je pa vedno prostor za napredek. K temu stremimo in vse, kar počnemo, je z namenom, da poskrbimo za uspešno vijol’čno pomlad.”
 
Novo poglavje aktivne skrbi za razvoj mladih športnikov: ob sodelovanju s podjetjem Mastercard je zaživel eksperimentalni izobraževalni-športni projekt Razturi na maturi. Izobrazba – formalna in neformalna – je pač, tako kot Mastercard. Neprecenljiva.
 
Nov, pomemben korak za vijol’čno prihodnost. Z utrditvijo poslovnega sodelovanja med NK Maribor in Novo KBM: podpis nove, štiriletne pogodbe, veljavne do leta 2024, pomeni utrditev medsebojnih vezi in poglobitev sodelovanja.
 
Premor je končan, v Ljudskem vrtu spet “na puno”! V sredinem jutru smo začeli zimske priprave, zaradi poškodb ali bolezni pa uvodne aktivnosti še ne bodo potekale v popolni zasedbi.
 
Aktualnosti ob začetku priprav: Klinar in Peričić sta se poškodovala med opravljanjem individualnega programa, Kronaveter je bil pozitiven na covid-19 testu, Cretu se ni pojavil na zboru (zanj bo sprejeta odločitev v skladu s pravilnikom).

 

rezultat: 1-10 od 8262
1 2 3 4 5 6 7 ... 825 826 827


19.krog LESTVICA
Maribor
38
Olimpija
35
DNŠ Mura
33
Luka Koper
30
Domžale
25
Tabor Sežana
24
Celje
23
Bravo
22
Aluminij
15
Gorica
10