ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7899
1 2 3 4 5 6 7 ... 788 789 790


Naslednja postaja Murska Sobota. V sredo, ob 17. uri. 
Aleks Pihler: "Derbi je pobral veliko energije, a ni bojazni, da bomo pripravljeni. Bili smo skozi priprave osredotočeni na prvo tekmo, seveda pa smo se zavedali, da bodo vse naslednje enakega pomena kot derbi."
 
Poškodba z derbija bo zahtevala daljši premor: Luka Zahović po opravljenem pregledu k sreči ne bo potreboval operativnega posega, vendar ga čaka daljša odsotnost z igrišč. Okrevanje bo predvidoma trajalo vsaj 4 tedne.
Rok Kronaveter najprej Vijol'čni bojevnik, nato strelec 
“Priznanje mi veliko pomeni. Glede na to, da sem šele pol leta v klubu in da so ljudje prepoznali moj trud. Pri golu pa ni bilo težko zaključiti res odlične akcije. Treba je priznati, da je Rudi vse naredil, meni je preostalo le, da potisnem žogo v mrežo."
Trenerjeva ocena derbija 
“Med odmorom smo se dogovorili, da ne smemo odstopiti od pripravljenega načrta. Predvsem pa moramo popraviti mirnost z žogo. To smo naredili, ob boljši posesti dosegli lep zadetek in imeli še nekaj priložnosti, ne samo vratnico."
 
Derbi pred 9000 gledalci v Ljudskem vrtu končan z delitvijo točk, strelec Rok Kronaveter. Asistent za izenačenje Rudi Požeg Vancaš, Kronaveter v 64. minuti zadel še vratnico.
 
Pred začetnim sodniškim žvižgom in pred prvo tekmo v letu naša tradicionalna klubska svečanost: proglasitev Vijol’čnega bojevnika. Odločali so vaši glasovi, največ pa jih je dobil … Rok Kronaveter!
Vijol’čni načrt za derbi natančno pripravljen 
Darko Milanič: “Do konca prvenstva je še veliko tekem, derbi bomo vzeli kot eno izmed šestnajstih. Vmes se je že jeseni stanje na lestvici spreminjalo in se bo še tudi v tem delu. Samozavestno, odločno, pametno v boj, bo naše vodilo."
Po Dinu Hotiću je novo vlogo prevzel Rudi Požeg Vancaš 
“Po odhodu Dina Hotića je ostala prosta številka, ki je v nogometu vedno nekaj posebnega. Z veseljem sporočam, da ima to željo, voljo in vse kvalitete, da to številko nosi s ponosom, Rudi Požeg Vancaš," je pojasnil športni direktor Zlatko Zahovič.
 
Po 85 dneh nazaj na tribune, na vijol’čno soboto. Na derbi posebnega pomena. Derbi za 30-letnico Viol. Tukaj so vse informacije o vstopnicah in organizacijskem režimu spektakularne otvoritve nogometnega 2020.
NK Maribor, ekipa leta 2019 
Pred otvoritvijo spomladanskega dela sezone in med odštevanjem do prve tekme v letu 2020 priznanje za pretekle dosežke. Ob naslovu državnega prvaka ostajamo zaporedni zmagovalci v kategoriji najboljša ekipa mesta v moški konkurenci.

 

rezultat: 1-10 od 7899
1 2 3 4 5 6 7 ... 788 789 790


21.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
43
Maribor
39
Aluminij
38
Celje
37
DNŠ Mura
36
Domžale
25
Triglav
23
Bravo
20
Tabor Sežana
19
Rudar
8