ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8638
1 2 3 4 5 6 7 ... 862 863 864


Pogled z igrišča: Blaž Vrhovec 
“Pred tekmo smo vedeli, da imamo veliko priložnost. Zato je bil naboj še toliko večji, super je, da smo se po vmesnem zaostanku povsem priključili k vrhu. Toda zdaj nas najprej čaka pokalna tekma, misli smo preusmerili k boju za polfinale z Domžalami."
Radovan Karanović o nedeljski zmagi z dvojno težo 
“Na sestanku pred tekmo sem fantom dejal, da je za nas izhodiščni položaj zelo dober. Sobotni rezultati so nam ustrezali, zato je bila zmaga v Sežani dodatnega pomena in stanje na lestvici je po tem krogu občutno drugačno. Marsikaj je zdaj odvisno od nas.”
 
V 10. krogu 1. SML & SKL polovični program, na igrišče le selekcija U19, saj je bil kadetski dvoboj preložen. Izbranci trenerja Tomaža Petroviča so se v dvoboju z moštvom Radomelj razšli brez zmagovalca, z 2:2.
 
Peta zaporedna zmaga proti moštvu iz Sežane, strelec z bele točke Rok Kronaveter, ki je po več kot šestih mesecih znova dobil priložnost v začetni enajsterici. Izkupiček zadnjih petih tekem: tretja zmaga, četrtič z nedotaknjeno mrežo.
Napovednik dvoboja v Sežani (nedelja, ob 15.00) 
Robert Voloder: “Vemo, da je pred nami zahtevna tekma, a smo izkoristili delovni teden v polnem pomenu besede. Imamo opravka s kakovostnim nasprotnikom, ki ima kvaliteto in intenzivnost v igri. Ampak cilj je jasen, zanimajo nas tri točke."
 
Veliko že vemo, a še vedno ne vsega. Marcos Tavares je v svoji biografiji LEGENDA razkril številne zanimivosti, ki jih doslej še nismo poznali. Obvezno branje. Knjiga, ki se jo splača prebrati in imeti.
Antoine Makoumbou: moji prvi trije meseci v vijol'čnem domu 
»Tukaj se zelo dobro počutim. Potreboval sem nekaj časa, da se prilagodim, zdaj pa sem po treh mesecih že povsem seznanjen z vsemi zahtevami in posvečen le nogometu. Z željo, da pomagam moštvu in uspešno nadaljujem razvojno pot."
Martin Milec o sobotni zmagi in iskanju poti k izboljšanju položaja na lestvici 
“Zavedamo se situacije, ko vsak posameznik trenutno ni v najboljši formi. To je opazno pri zaključkih, udarcih ali podajah, tudi pri preigravanjih in odločitvah. Tega ne skrivamo. Zato trenutno šteje samo rezultat."
Radovan Karanović o sobotni zmagi, ki ima tudi dodaten psihološki pomen 
"Želimo dvigniti formo posameznikov in moštva, zelo pomembno pa je spoznanje, da smo znova ohranili mrežo nedotaknjeno. Ni dvoma, da nam te zadnje štiri tekme na določen način, predvsem s psihološkega vidika lahko veliko pomenijo za v prihodnje."
 
Obvezno branje. Knjiga, ki jo kot navijač Maribora moram imeti... Življenjska zgodba, ki je doslej ni zaupal še nikomur. Marcos Kapetan Tavares v svoji biografiji LEGENDA. Naroči svoj izvod že v prednaročilu.

 

rezultat: 1-10 od 8638
1 2 3 4 5 6 7 ... 862 863 864


14.krog LESTVICA
STRELCI
Luka Koper
27
Olimpija
26
Maribor
24
Bravo
23
DNŠ Mura
21
Celje
18
Tabor Sežana
16
Domžale
15
Aluminij
11
Radomlje
10