ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8142
1 2 3 4 5 6 7 ... 813 814 815


Vijol’čne številke 8. strelca kluba ob odhodu: 199 tekem, 81 golov 
Prestopni rok poletje 2020 še ni končan, naslednje poglavje: odhod. Ljudski vrt zapušča Luka Zahović. Kariero bo nadaljeval na Poljskem, pri Pogonu, ki je trenutno ob tekmi manj na sedmem mestu prvenstvene lestvice.
 
V prostorih Nogometne zveze Slovenije na Brdu pri Kranju so izžrebali pare drugega kroga pokalnega tekmovanja, za NK Maribor se boj za lovoriko začenja z dvobojem proti Rudarju v Velenju. Termin: 21.10.
 
Znani so seznami selektorjev za oktobrske reprezentančne akcije, v Ljudski vrt so prispela vabila za 6 naših nogometašev: dobili so jih Mitrović, Cretu, Pirić, Mlakar, Matko in Koblar.
Denis Klinar o razlogih za neprijetno sobotno popoldne v Sežani 
“Kljub vsem opozorilom trenerja smo padli v njihov ritem, tekmeci so izkoristili naše slabe minute v 1. polčasu. Potem pa na tem za gostujoča moštva težkem igrišču, proti agresivnemu nasprotniku nismo mogli v lovu na rezultat narediti, kar smo želeli.”
 
Prvič v letošnji sezoni med dvojnim programom v 1. SML & SKL brez točk: selekciji U19 in U17 sta izgubili proti Muri, obakrat z 1:2. Do nove zmage pa selekcija U15 v 9. ligaškem krogu, tokrat z 2:0 v Beltincih.
S trenerjem o tem, kaj je tudi tokrat manjkalo v Sežani... 
"To je brez dvoma igrišče, ki očitno Mariboru ne ustreza. Enostavno smo se preslabo odzivali na t.i. druge žoge, manjkalo je agresivnosti, večje intenzivnosti v naši igri. Tabor je izkoristil priložnosti, ki so se mu ponudile."
 
Tudi s tretjega zaporednega gostovanja v Sežani se vračamo praznih rok, znova po tekmi, ki so jo zaznamovale številne napake. Edini strelec je bil Rok Kronaveter, toda vmesno zmanjšanje zaostanka na 1:2 ni moglo preprečiti poraza.
Jasmin Mešanović v napovedniku 5. kroga (Sežana, sobota, ob 15:30) 
"Vsaka tekma je nova zgodba, toda v našem primeru gre tokrat res za nekoliko drugačno izhodišče. Vsi se zavedamo v slačilnici, da smo 2x res neprijetno razočarali na gostovanjih v Sežani v prejšnji sezoni. V letošnji želimo to popraviti."
Mauro Camoranesi o specifiki tekme v Sežani, zanj in za moštvo 
"Iz mojega zornega kota bo posebna le pred začetkom, ne med tekmo. Vesel sem vrnitve v Sežano, kjer sem preživel prijetne trenutke, zdaj pa me zanima le uspeh našega moštva. Odigrati moramo pametno in storiti vse, da zmagamo."
 
Naslednja novica s kadrovskega področja: odhod. Naše vrste zapušča Martin Kramarič, ki se vrača k Bravu. Tokrat ne v statusu posojenega nogometaša, saj je bil sklenjen dogovor o prekinitvi pogodbe.

 

rezultat: 1-10 od 8142
1 2 3 4 5 6 7 ... 813 814 815


5.krog LESTVICA
STRELCI
DNŠ Mura
13
Tabor Sežana
9
Maribor
8
Olimpija
8
Domžale
7
Bravo
7
Luka Koper
5
Celje
5
Aluminij
4
Gorica
3