ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 9748
1 2 3 4 5 6 7 ... 973 974 975


Strelca za prvenstveno zmago št. 10 Josip Iličić in Arnel Jakupović 
Uspešna vrnitev v Ljudski vrt. Ante Šimundža je za dvoboj z Bravom določil začetno enajsterico kot v nedeljo v Murski Soboti, z eno spremembo na klopi – Marin Laušić namesto Nemanje Mitrovića.
Sven Šoštarič Karič pred tekmo v Ljudskem vrtu (četrtek, 17.30) 
“Trenutno stanje na lestvici ni prijetno za klub, kot je Maribor. Čaka nas zahtevna preizkušnja proti ekipi Brava, mi pa želimo potrditi, da smo na pravi poti in storili bomo vse, da pridemo do nove zmage.”
 
Tekmovalni del leta se je začel odlično. S sedmico proti Aluminiju in prepričljivim vodstvom do prekinitve tekme v Murski Soboti. Nogometno dogajanje gre naprej in vračamo se v Ljudski vrt. Znova na tribune v četrtek.
 
Tekmovalni spored se nadaljuje, v četrtek v Ljudskem vrtu z dvobojem proti Bravu, ki se bo začel ob 17.30. Ante Šimundža o tem, koliko je celotno dogajanje vplivalo na tekmovalni ritem.
Izjava NK Maribor o neprijetnih dogodkih v Murski Soboti 
Dogodka, kot se je zgodil danes v Murski Soboti, ne pomnimo in upamo ter verjamemo, da se več nikdar ne bo. Igralcem in članom NŠ Mura, ki so utrpeli poškodbo med pokom ob robu igrišča, želimo uspešno, čim hitrejše okrevanje.
 
Črn madež na dogajanje v Fazaneriji: prekinitev zaradi metanja pirotehničnih sredstev, kar je privedlo do poškodb članov domače ekipe. Usoda dvoboja bo po odločitvi vodstva tekmovanja znana v prihodnjih dneh.
Trenerjev napovednik nedeljskega gostovanja v Fazaneriji 
“Dobili smo potrditev opravljenega med pripravami in spoznanja, da gredo zadeve v pravo smer. Toda uvodna zmaga je prinesla le tri točke in nič več. Novo dokazovanje nas čaka v nedeljo v Fazaneriji."
Arnel Jakupović po uvodnem hat-tricku na gostovanje v Murski Soboti 
"Veliko pomeni, da so za nami zelo uspešne priprave, sam pa skušam predvsem na najboljši način izkoristiti situacije, iz katerih imam možnosti priti do zaključkov. Drugega recepta za učinkovitost ni, le delo, ustrezen odnos in dokazovanje."
 
31-letni napadalec bo nov izziv poiskal na naših igriščih in pomagal v boju za obstanek Rogaški. Njihov član bo kot posojen igralec do konca sezone 2023/24, z namenom, da se vrne v tekmovalni ritem.
 
V zadnjih trenutkih prestopnega roka smo dobili šestega novinca. Znanec s slovenskih igrišč, ki smo ga doslej srečevali na nasprotni strani, za zanimivo zgodbo z naslovom Repas x2. V vijoličastem tudi Janov mlajši brat, Žiga.

 

rezultat: 1-10 od 9748
1 2 3 4 5 6 7 ... 973 974 975


22.krog LESTVICA
STRELCI
Celje
54
Olimpija
44
Maribor
35
Luka Koper
33
Bravo
33
DNŠ Mura
25
Domžale
23
Aluminij
21
Radomlje
20
Rogaška
15