ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7776
1 2 3 4 5 6 7 ... 776 777 778


Dino Hotić po premieri v reprezentančni majici  
"Zelo sem vesel, da sem dobil priložnost in naredil nov korak v karieri. Dobro sem se pripravil, odigral en polčas, škoda, da nisem ob priložnosti, ki sem jo imel, zabil gol. Upam na nove nastope v prihodnjem letu."
Strelci: Kronaveter, Požeg Vancaš, Dervišević, Kotnik 
Med reprezentančnim premorom preizkušnja v Ljudskem vrtu. Brez reprezentantov (Milec, Hotić, Pirić) in poškodovanih (Handanović, Klinar, Kolmanič, Uskoković, Mulahusejnović). V kadru tudi povratnik s posoje na Švedskem, Nino Irgolič.
Aluminij – Maribor. Kidričevo, nedelja, ob 17:00. 
Dolgih 15 dni brez prvenstvene tekme se izteka, v nedeljo spet zares. Gremo na najbližje gostovanje, ki vedno pomeni tudi vijol'čno invazijo. Vstopnice so že na voljo v Vijol'čni Bajti.
 
V Vaduzu vijol'čni pridih: Dino Hotić je zabeležil debitantski nastop v selekciji Bosne in Hercegovine, Kenan Pirić je v majici z državnim grbom branil drugič, vendar je prav tako imel svojevrstno premiero. To je bil njegov 1. nastop v kvalifikacijskih dvobojih.
 
Reprezentančni premor ne bo minil brez tekmovalnosti. Dogovorjena je pripravljalna preizkušnja proti moštvu Sturm amaterji, ki je na 1. mestu po jesenskem delu v osrednji skupini 3. avstrijske lige. Odprta bo vzhodna tribuna, vstop prost.
Z igrami v vijoličastem do vrnitve med reprezentančne kandidate 
Namesto na trening v Ljudski vrt v ponedeljek na Poljsko, reprezentanci pa se bo pridružil že v nedeljo. Med potniki v Varšavo bomo tako imeli dva predstavnika, od začetka akcije je zraven Martin Milec, ki proti Latviji ni dobil priložnosti.
Amir Dervišević ob ponovni vrnitvi v vijol'čno enajsterico 
"Res me ni bilo vmes nekaj časa na igrišču, ampak na mojo izkušnjo gledam kot na potrditev, da se moraš boriti in nikdar ne obupati. Vesel sem, da spet igram, skušal bom zadržati ta nivo in ostati na igrišču tudi v prihodnje."
Aktivnosti v Ljudskem vrtu s polno paro tudi med premorom 
»Treningi potekajo brez štirih reprezentantov, Milec, Hotić, Pirić in Mulahusejnović so odsotni. Cretu ne trenira zaradi bolečin v hrbtu, Handanović čuti bolečine v kolenu. Po posebnem programu še vadita Klinar in Kolmanič."
 
Serija se nadaljuje. Selekcija U15 je zdaj pri razmerju 14/14, s 14. zaporedno zmago v dvoboju vodilnih proti moštvu Krškega znaša zdaj prednost na lestvici 8 točk. Strelec za 1:0 Luka Baš.
Pogovor s športnim direktorjem o vrnitvi h koreninam in pragmatičnosti 
»Maribor je prišel v ritem zmag. Kar me kot športnega direktorja najbolj veseli pa je spoznanje, da se je ob tem tudi vrnil k svojim koreninam. Da je pragmatičen, da ima svojo miselnost, z nogometom, ki nam je dal toliko dobrega."

 

rezultat: 1-10 od 7776
1 2 3 4 5 6 7 ... 776 777 778


17.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
36
Maribor
34
Aluminij
34
DNŠ Mura
31
Celje
28
Tabor Sežana
17
Triglav
17
Domžale
16
Bravo
13
Rudar
7