ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8219
1 2 3 4 5 6 7 ... 820 821 822


Napovednik kroga št. 16: Maribor – Gorica (Ljudski vrt, 17.15) 
"Takoj smo se preusmerili k naslednjemu izzivu proti Gorici, storili bomo vse, da odigramo dobro tekmo in zmagamo. Moramo ostati na vrhu na lestvice, to je zdaj naš najpomembnejši cilj do konca jesenskega dela."
Športni direktor Oliver Bogatinov o dogajanju v derbiju 
"Ne gre potencirati celotnega dogajanja v negativno smer, saj je bilo opaznih dovolj pozitivnih zadev, kajti drugače si ne predstavljam, da bi lahko bili prvi na lestvici in kar je lahko kapital za jesenski finiš."
Trenerjev komentar derbija 
“Če bi prišli do prednosti po akciji Mešanovića, bi imela tekma drugačen potek. Tekmeci so imeli 3 priložnosti in zabili 2 gola. Mi smo jih imeli prav tako 3, a nismo zadeli. To je naredilo razliko."
 
Kljub zimskim razmeram so organizatorji pripravili igrišče, tekma ni bila vprašljiva. V primerjavi s sobotno začetno enajsterico 1 sprememba: Mešanović namesto poškodovanega Mlakarja, žal pa je zmagovita serija končana...
V napovedniku Mauro Camoranesi & Rudi Požeg Vancaš 
"Čutimo tisto pozitivno napetost derbija, pričakujemo tekmo s štirimi točkami prednosti pred tekmeci, vendar se ne smemo zanašati na to, kar je bilo. Derbi je derbi, lahko gre v eno ali drugo smer. Storili bomo vse, da bi se obrnil v našo."
Slaba in dobra novica za Jana Mlakarja  
“Sreča v nesreči. Žal me ne bo zraven na derbiju in naslednji tekmi v Ljudskem vrtu proti Gorici, vendar premor ne bo predolg. Nič ni natrgano, bi pa bilo tveganje resnejše poškodbe ob nadaljevanju aktivnosti preveliko."
 
Izbiramo najboljši enajsterici v zgodovini NK Maribor iz obdobja 1960-90 in 1991-2020. Ob upoštevanju različnih kriterijev je v naboru 84 kandidatov (42 v samostojni Slovenijji, 42 iz časov v nekdanji skupni državi).
Jan Repas o vijol'čni preobrazbi in podaljšanju zmagovite serije 
"Zmagati na petih zaporednih tekmah je vse prej kot preprosto. Po prihodu novega trenerja smo potrebovali nekaj časa, na hitro se ne more nič zgoditi. Trener nas je dobro postavil na igrišču, utrdil se je ekipni duh, kar se odraža na pravi način.”
 
Vijol’čni vikend popustov, za vsakega nekaj, za vse generacije. Do ponedeljka, 30.11. Priložnost za ugodne vijol’čne nakupe med obiskom spletne trgovine, letošnja praznična darila lahko poiščemo že v novembru.
S trenerjem o dodatno izraženi lastnosti moštva 
"To je ena izmed tistih tekem, ko je najpomembnejši rezultat in moraš storiti vse, da točke ostanejo doma. Z vztrajnostjo smo dosegli cilj, posebej pa me veseli, da je proti zelo zahtevnemu nasprotniku prišla do izraza zrelost moštva.”

 

rezultat: 1-10 od 8219
1 2 3 4 5 6 7 ... 820 821 822


16.krog LESTVICA
STRELCI
DNŠ Mura
29
Maribor
28
Olimpija
27
Luka Koper
27
Domžale
20
Tabor Sežana
18
Celje
16
Bravo
16
Aluminij
13
Gorica
10