ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7770
1 2 3 4 5 6 7 ... 775 776 777


Amir Dervišević ob ponovni vrnitvi v vijol'čno enajsterico 
"Res me ni bilo vmes nekaj časa na igrišču, ampak na mojo izkušnjo gledam kot na potrditev, da se moraš boriti in nikdar ne obupati. Vesel sem, da spet igram, skušal bom zadržati ta nivo in ostati na igrišču tudi v prihodnje."
Aktivnosti v Ljudskem vrtu s polno paro tudi med premorom 
»Treningi potekajo brez štirih reprezentantov, Milec, Hotić, Pirić in Mulahusejnović so odsotni. Cretu ne trenira zaradi bolečin v hrbtu, Handanović čuti bolečine v kolenu. Po posebnem programu še vadita Klinar in Kolmanič."
 
Serija se nadaljuje. Selekcija U15 je zdaj pri razmerju 14/14, s 14. zaporedno zmago v dvoboju vodilnih proti moštvu Krškega znaša zdaj prednost na lestvici 8 točk. Strelec za 1:0 Luka Baš.
Pogovor s športnim direktorjem o vrnitvi h koreninam in pragmatičnosti 
»Maribor je prišel v ritem zmag. Kar me kot športnega direktorja najbolj veseli pa je spoznanje, da se je ob tem tudi vrnil k svojim koreninam. Da je pragmatičen, da ima svojo miselnost, z nogometom, ki nam je dal toliko dobrega."
Luka Zahović o tretji najvišji zmagi v sezoni 2019/20 
"Ko tekmo odpreš s hitrim golom, je veliko lažje nadaljevati. Škoda samo zaradi prejetega gola tik pred koncem, da nam ni uspelo še tretjič zapored ohraniti mreže nedotaknjene, ampak to ne spreminja skupnega vtisa o zelo dobri predstavi."
Trenerjeva analiza učinkovite sobotne predstave 
"Pri štirih doseženih golih in številnih lepih akcijah je vse pozitivno, toda vmes je bilo treba pokazati kompaktno branjenje in opraviti tudi veliko umazanega dela. Najbolj me veseli, da prav vsi garajo za moštvo in s to popotnico gremo naprej.”
 
Podobno izhodišče kot v zadnjem obdobju: na seznamu poškodovanih Klinar, seznam kaznovanih je prazen. Vijol’čnih 11 kot na zadnji tekmi v Ljudskem vrtu proti Celju, v primerjavi z gostovanjem pri Bravu pa Cretu namesto Vrhovca.
 
Vijol’čna selekcija U15 ostaja pri 100% izkupičku, s 13. zmago v 13. krogu. Tokrat proti Muri, za 3:1 na igrišču z umetno travo v Ljudskem vrtu so zadeli Kai Schlauer (v 12. minuti), Tine Čuk (45) in Žan Antič Kurbus (57).
Trenerjev napovednik kroga št. 17 (Ljudski vrt, sobota, ob 16:55) 
"Po dveh zaporednih zmagah želimo še korak naprej. Ob namenu, da ohranimo mrežo nedotaknjeno, je cilj, da zadenemo več kot enkrat. Prepričan sem, da smo tega sposobni."
Martin Milec v pričakovanju sobotnega dvoboja v Ljudskem vrtu 
"Domžale sicer imajo nekaj težav, ampak lestvica ne kaže njihove realne podobe. V našem načrtu je, da 3 točke ostanejo doma. Za to pa potrebujemo zelo dobro tekmo, v kateri bo treba odgarati od prve do zadnje minute."

 

rezultat: 1-10 od 7770
1 2 3 4 5 6 7 ... 775 776 777


17.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
36
Maribor
34
Aluminij
34
DNŠ Mura
31
Celje
28
Tabor Sežana
17
Triglav
17
Domžale
16
Bravo
13
Rudar
7