Osebni karton
Datum in kraj rojstva 10.7.1972, Zabok
Klubi kot igralec Varteks, Dinamo Zagreb, Inter Zaprešić
NajveÄŤji uspehi kot igralec  
Klubi kot trener Dinamo Zagreb, Dinamo Zagreb II, Al Ain (pomočnik trenerja), Al Hilal (pomočnik trenerja), Al Nassr (pomočnik trenerja)


Damir Krznar
TRENER
Izkušnje v evropski konkurenci in z bojem za trofeje je Damir Krznar nabiral že kot igralec, kot dolgoletni član Dinama (1995 - 2004) je šestkrat postal hrvaški prvak ter dvakrat igral v skupinskem delu Lige prvakov. Nato je pri zagrebških modrih opravljal vlogo pomočnika trenerja, vmes pa kot najtesnejši sodelavec prvega trenerja deloval tudi v Savdski Arabiji in Združenih arabskih emiratih (Al Ain, Al Nassr, Al Hilal). Med samostojnim vodenjem Dinama je v sezoni 2020/21 osvojil naslov hrvaškega prvaka in pokalnega zmagovalca, v povprečju z 2,04 osvojene točke na 48 tekmah. Ob premieri na klopi je popeljal moštvo do zmage s 3:0 proti Tottenhamu in uvrstitve v četrtfinale UEFA Europa League, kjer so izpadli proti Villarrealu. Pred prihodom v Ljudski vrt je nazadnje vodil Dinamo II.

Gre za trenerja, ki je vajen delovanja na visokih obratih in premore veliko nogometnega znanja, obenem pa s karizmo, človeškimi vrednotami, ki navdušijo. Ob dosedanjih izkušnjah mu delovanje pod pritiskom ni tuje in se je brez obotavljanja ter z veliko vnemo lotil izziva v vijoličastem.