Članek
Množično v Sarajevo
POLNIMO ŠESTI AVTOBUS
Ni dvoma, da bo torkov povratni obračun drugega kroga kvalifikacij za Ligo prvakov FK Željezničar – NK Maribor (začetek ob 21.00) vijoličasto obarvan. Zanimanje za spremljanje tekme je med navijači v Mariboru in okolici precejšnje, po napovedih se obeta množično gostovanje v prestolnici Bosne in Hercegovine.
Če ste imeli v mislih pot v Sarajevo, še ni prepozno. Ko smo v soboto zaprli vrata Vijol'čne bajte, je bilo zapolnjenih pet avtobusov, dobili pa smo tudi že prve prijave za šestega. Naj spomnimo: cena avtobusnega prevoza in vstopnice je 20 EUR. Odhod avtobusov v Sarajevo bo na dan tekme ob 6.00, z južne ploščadi stadiona Ljudski vrt, vrnitev domov je predvidena po koncu tekme. Zadnje prijave za organiziran avtobusni prevoz so v Vijol'čni bajti še možne v ponedeljek, od 10.00 do 12.00.
Vmes in tudi po zapolnitvi avtobusov pa ostajajo v Vijol'čni bajti v prodaji tudi posamične vstopnice za vse, ki bi šli v Sarajevo z lastnim prevozom. Cena vstopnice za tribuno, namenjeno mariborskim navijačem, je 5 EUR. Privrženci gostujočega kluba si jih morajo priskrbeti na tukajšnjem prodajnem mestu, tako da bodo na voljo v ponedeljek in za zadnje kandidate za pot na tekmo tudi še v torek.

Vijol'čna bajta je med tednom odprta med 10.00 in 19.00, morebitne informacije po telefonu 02/6208696.
36.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
80
Maribor
80
Domžale
73
Rudar
50
Celje
50
Gorica
47
Krško
34
Aluminij
33
Triglav
28
Ankaran Hrvatini
26