Novica
Še zadnje informacije...
VRATA STADIONA ODPREMO OB 18.30
Še zadnje informacije pred tekmo… Začenjamo torej ob 20.00, vrata stadiona se odprejo ob 18.30. Vstopnice so še v prodaji v Vijol'čni bajti (do 19. ure) in na blagajni A na južni ploščadi stadiona Ljudski vrt ves dan do začetka tekme. Ob 18.30 pa bomo odprli še preostale blagajne na stadionu.
 
Laško Vijol'čni Fun park, z druženjem vseh generacij v vijoličastem, s spretnostnimi nagradnimi igrami, barvanjem obrazov in preostalim pestrim dogajanjem bo od 17.00 na južni ploščadi. Iz prometnega režima velja informacija o zapori Mladinske, Gregorčičeve in Kajuhove ulice v sredo, od 5.00 do 24.00, tako da pozivamo k hitrejšemu prihodu na stadion. In zaradi množičnega obiska tudi k zgodnjemu vstopu na tribune.

Ko bomo na tribunah in bomo med ogrevanjem moštev že preizkušali glasilke, se bo čakalo na prvi žvižg mož s piščalko. Glavni sodnik tekme bo Aleksej Nikolajev, pomočnika bosta Oleg Tselovalnikov in Vitalij Drozdov, četrti sodnik Vladimir Kazmenko (vsi Rusija). Delegat je Claude Runavot (Francija), kontrolor sojenja pa Oguz Sarvan (Turčija).








10.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
24
Maribor
24
Gorica
16
Rudar
16
Domžale
12
Krško
12
Celje
11
Aluminij
10
Ankaran Hrvatini
6
Triglav
4