Članek
Upravičena odločitev o preložitvi tekme v Novi Gorici
VRAČAMO SE V TOREK
V takšnih razmerah ne bi bilo veliko od nogometa...
Foto: Drago Wernig
Pot v Novo Gorico je bila zaman. Močno deževje je razmočilo igrišče do te mere, da ni omogočalo regularnih pogojev za igro in sprejeta je bila odločitev o preložitvi.

“Upravičeno. Igrišče ni dovoljevalo igre, ob straneh in v kazenskem prostoru se je nabirala voda, tako da je bila odločitev o preložitvi najbolj smiselna. Vmes je kazalo, da bi se morda stanje lahko izboljšalo, a se je dež znova stopnjeval in smo se v obeh ekipah strinjali, da je nevarnost za igralce prevelika. V takšnih razmerah ne bi bilo nič od nogometa, kar pa ne bi ustrezalo nikomur,” je po presoji sodnikov in delegata dejal Darko Milanič.

Ob prvotni odpovedi še ni bilo znano, kdaj se bomo morali vrniti na prizorišče. Ko se je ekipa odpravila na avtobus in nazaj domov, pa smo že izvedeli za nadomestni termin. Dvoboj Gorica – Maribor bo v ponovljenem poskusu v torek, 7.3., ob 16. uri.
“To nam spreminja načrte, a se bomo morali prilagoditi. Program v naslednjih dneh bo zdaj drugačen,” je pojasnil trener in določil naslednji trening v nedeljo dopoldne.

16.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
40
Olimpija
37
Rudar
26
Domžale
25
Gorica
22
Celje
21
Aluminij
16
Krško
16
Triglav
11
Ankaran Hrvatini
7