Članek
Vrnitev znanega obraza
DARE VRŠIČ ZNOVA V VIJOLIČASTEM
"Zahvala klubu za ponujeno novo priložnost"
Foto: vidrihmiha.si
Kader za jesenski del sezone ima novega člana. Ali v našem primeru novega/starega. Dobro znan obraz znova v Ljudskem vrtu, Dare Vršič se je vrnil in bo ob sklenitvi dvoletne pogodbe nadaljeval zgodbo v vijoličastem.

»Dare, dobrodošel nazaj v nogomet in NK Maribor. Vse besede in pridige so zdaj odveč. Želim mu, da se čim prej vključi v novo zgodbo in pokaže tisto, kar vsi mi pričakujemo od njega. Sezona je dolga, do decembra bomo skupaj odigrali 36 tekem in ne glede na našo novo zgodbo bomo potrebovali talent in navdih,« je pojasnil športni direktor Zlatko Zahovič.

Dare Vršič ob vrnitvi: »Po neprijetnih mesecih brez nogometa sem zelo vesel, da so mi v klubu ponudili novo priložnost. Storil bom vse, da bi prispeval svoj delež k novim uspehom. V življenju kdaj povlečemo napačno potezo, jaz sem naredil življenjsko napako, zato je moja zahvala klubu ob našem novem dogovoru še večja. Ponosen sem na to, kar so doslej opravili. Vmes nisem imel kluba, a nisem miroval. Kondicijsko ne bi smel imeti težav z vključevanjem, je pa težko zdaj povedati, koliko časa bom potreboval, da pridem do nivoja, na katerem so soigralci, ki so v velikem slogu odigrali 13 tekem. Se pa bom potrudil po najboljših močeh, da čim prej pridem do stanja, ko bom lahko znova na igrišču.«
24.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
58
Maribor
48
Domžale
43
Rudar
36
Celje
33
Gorica
27
Krško
23
Aluminij
18
Triglav
15
Ankaran Hrvatini
13