Članek
V Beleku je dan za tekmo. Ob 15:00 proti osmi ekipi prvenstva Ukrajine.
S POVEČANIM KADROM
Foto: Drago Wernig
Četrtkovo jutro v Antalyji prvič hladneje kot v prejšnjih dneh po nočnem deževju, ampak še vedno pri +13 in ob odličnih razmerah za delo, saj se je v dopoldanskih urah že zjasnilo. Popoldanska preizkušnja seveda ni vprašljiva, ob 15:00 v neposrednem spletnem prenosu test št. 4 ob turški obali (po lokalnem času začetek ob 17:00).

Naš naslednji nasprotnik je FC Oleksandriya. Zanimivost: nogometaši osmouvrščene ekipe ukrajinskega prvenstva po jesenskem delu so bili naši tekmeci v nogometnem centru Susesi tudi lani. Dvoboj se je končal z neodločenim rezultatom, 1:1 (strelec Bohar).

Ob delovnih dnevih uspešno potekajo tudi procesi okrevanja tistih, ki so vmes izpustili del predvidenega programa. Na današnjo preizkušnjo s povečanim kadrom. Na igrišče se vračajo Aleksander Rajčević, Saša Ivković in Valon Ahmedi, ki so brez zapletov prestali vse zadnje aktivnosti, tako da bodo znova dobili tudi tekmovalne minute. Obema štoperjema bo to prvi nastop v Turčiji, Rajčeviću sploh prvi med celotnimi pripravami.

0.krog LESTVICA