Članek
Začetek priprav na sobotno vrnitev v Ljudski vrt
BREZ HANDANOVIĆA IN VILERJA, MILEC JE NAZAJ
Po 4. rumenem kartonu v Kidričevem premor v soboto: Mitja Viler
Foto: Drago Wernig
Nedelja za regeneracijo, ponedeljek za dan premora, od torka pa začetek priprav na naslednji izziv. V soboto se vračamo v Ljudski vrt, z dodatno energijo po štirih zaporednih zmagah. Tokrat pa tudi z nekaj več spremembami v moštvu.

Po dvoboju z Aluminijem je namreč obveljalo: vzeli 3 točke, a izgubili najmanj 2 igralca. Morda tudi 3. Jasmina Handanovića zaradi rdečega in Mitjo Vilerja zaradi četrtega rumenega kartona, vprašljiv pa je nastop Jana Mlakarja zaradi udarca v gleženj. Več o predvidenih rošadah v začetni enajsterici po treningih med tednom. Ni dvoma, da se med kandidate za minute na igrišču vrača Aleks Pihler, ki je prestal tekmo prepovedi igranja v Kidričevem. Boj s časom pa bo imel do sobote Martin Milec. Po okrevanju in vadbi po individualnem programu se je danes priključil soigralcem, a še ne v polnem obsegu.

Na skupnem delovnem programu pa je te dni le Triglav. Že drugič v tem mesecu. V Kranju je šlo vse po željah, kar pa ne spreminja izhodišča pred novim obračunom.
“Po tekmi proti Aluminiju imamo dovolj časa za počitek in novo, temeljito pripravo. Vmes je treba nabrati energijo in se spet zbrati, da bo pokalo od želje, da osvojimo 3 točke. Potem pa na tekmi pokazati, da je kvaliteta na naši strani in poskrbeti, da bo ustrezno izražena. Če bodo ti pogoji izpolnjeni, se obeta še ena dobra predstava. V nobenem primeru pa se ne bomo zanašali na rezultat z gostovanja v Kranju. V soboto je nova zgodba,” pred naslednjim poglavjem pravi Darko Milanič.
12.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
27
Olimpija
22
Gorica
21
Aluminij
17
Domžale
15
DNŠ Mura
13
Celje
13
Triglav
12
Rudar
11
Krško
9