Članek
Aljaž Cotman o selitvi s klopi na igrišče in podaljšanju pogodbe
ZAUPANJE KOT NOV MOTIV
“Hvaležen sem klubu za zaupanje, veselim se nadaljnjega sodelovanja"
Foto: Drago Wernig
Iz igre Martin Kramarič, v igro – Aljaž Cotman. Med posebnostmi dogajanja v Kidričevem velja izpostaviti tudi zamenjavo iz 80. minute. Niso pogosti trenutki, ko na eni tekmi dobita priložnost dva vratarja.

“Res se redko zgodi, da smo na igrišču brez Jasmina. Še manj običajno je, da pride kdo od vratarjev v igro med tekmo, a moraš biti vedno pripravljen. Ni bilo veliko časa za razmišljanje, treba se je takoj odzvati tudi na takšne situacije. Hitra priprava, popolna zbranost in na igrišče. Z željo, da bi pomagal moštvu, da ohranimo mrežo nedotaknjeno in zmagamo,” je Aljaž Cotman opisal sobotno izkušnjo s prvim nastopom v letošnji sezoni.

Jasmin Handanović bo po izključitvi proti Aluminiju zagotovo manjkal tudi na naslednji tekmi. V soboto proti Triglavu je nastop našega drugega vratarja v spomladanskem delu predviden od 1. minute.
“Odločitev bo trenerjeva. Storil bom vse, da izkoristim ponujeno priložnost in prispevam svoj delež. Soigralci so nanizali štiri zaporedne zmage, odlična forma moštva se potrjuje na igrišču in sobotni cilj je znan. Naj se serija nadaljuje.”

Nadaljuje pa se tudi naše sodelovanje z vratarjem, ki bo 2 dni pred dvobojem v Ljudskem vrtu dopolnil 24 let. Sklenjen je dogovor o podaljšanju pogodbe, ki bi potekla prihodnji mesec, do poletja 2021.
“Hvaležen sem klubu za zaupanje, veselim se nadaljnjega sodelovanja. Dogovor o podaljšanju pogodbe pomeni nov motiv za nadaljnje trdo delo, ob kakovostnih vratarskih treningih, ki jih z nami opravlja Mitja Pirih, bom nadaljeval z željo po napredovanju in s pripravljenostjo na vsako ponujeno priložnost,” v pričakovanju nove vijol’čne zgodbe pravi Cotman.12.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
27
Olimpija
22
Gorica
21
Aluminij
17
Domžale
15
DNŠ Mura
13
Celje
13
Triglav
12
Rudar
11
Krško
9