Članek
Sporto nagrada tudi letos v Ljudski vrt
PRAVLJIČNIH SEDEM
NK Maribor, sedmič zapored naj blagovna športna znamka v Sloveniji
Serijski zmagovalci. Tudi izven igrišča. Sedem trofej zapored ostaja rekord v naslovih državnega prvaka in 7 zaporednih imamo zdaj tudi ob izbiranju naj športne blagovne znamke leta v Sloveniji. Nov mejnik smo dosegli na Sporto konferenci o športnem marketingu in sponzorstvih v športu v Portorožu.

Priljubljenost + prepoznavnost + športna in trženjska uspešnost = 1. mesto, NK Maribor. Formula je znana in se ne spreminja. Med slovenskimi športnimi kolektivi ostajamo tudi po zadnjih raziskavah, kateri športniki, športnice in športni klubi so v posameznem letu znamke z največjo vrednostjo v očeh javnosti, pred vsemi.

“Čestitke celotnemu vijol’čnemu kolektivu, to je nagrada za zavzetost, predano in kreativno delo. Hkrati pa tudi motiv za nadaljnje delo, za snovanje in uresničevanje naslednjih izzivov. Skrb za nenehni razvoj kluba na vseh področjih ostaja med temeljnimi vodili delovanja in ob zahvali za priznanje v 2018 so že pripravljeni projekti za 2019,” je po trenutku svečanosti na odru v Portorožu poudaril direktor Bojan Ban.

Še pogled k podelitvi med posamezniki: v ženski konkurenci je zmagala Ilka Štuhec, v moški Luka Dončić
19.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
45
Olimpija
36
Aluminij
30
Domžale
27
Celje
26
DNŠ Mura
24
Gorica
22
Rudar
18
Triglav
16
Krško
15